Bryst

Slik får du sterkere brystmuskulatur

Kan ha en positiv effekt på puppene dine. Treningsekspert Anne Marte Sneve viser 2 knalløvelser i vidoen over.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I webtv-serien «Stram opp med Anne Marte», som publiseres en gang i uken frem til rett over jul, gir KKs treningsekspert Anne Marte Sneve (31) deg enkle, effektive og brukervennlige treningstips.

Og det beste av alt er at de fleste øvelsene kan gjøres hjemme i din egen stue!

(se alle episodene nederst i saken)

EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue.
EFFEKTIV HJEMMETRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, viser deg enkle og effektive treningsøvelser, som du kan gjøre i din egen stue. Vis mer

LES OGSÅ: Stram opp mage, rumpe og lår

Strammere brystmuskulatur - positiv effekt

Bryst står for tur denne uken, og her viser Anne Marte to effektive øvelser som utfordrer brystmuskulaturen din.  

- Brystene våre består hovedsaklig av fett og kjertler, og sånn sett ikke noe som er trentbar. Men under brystene våre ligger brystmuskulaturen vår. Og disse musklene kan du trene både sterkere og større, og sånn sett til en viss grad påvirke brystene dine, forklarer Anne Marte:

- Flyesøvelsen (øvelse 2 på filmen)  er dessuten en fin øvelse å trene muskualturen i brystet i hele sin lengde. Og dermed påvirke holdningen. En stram brystmuskulatur kan gjøre at vi blir lutere i holdningen vår. 

- Øvelsene er supre fordi de i tillegg til å trene bryst også utfordrer kjernemuskulaturen din, forklarer Sneve: 

- Mange jenter/damer har en drøm om å klare push-ups på tærne, men synes det er vanskelig å få til. Det er en stor overgangen fra å trene de på knærne.

- Øvelsen vil faktisk ikke være helt den samme fordi tyngdepunktet og kjernemuskulaturen jobber veldig forskjellig. Men jeg har løsningen på hvordan du kan klare dette på tærne i denne videoen .

(se video i toppen av saken!)

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer