Leppebalsam

Slik får du større lepper

På en naturlig måte, og med en glamorøs tvist!

STØRRE LEPPER: I denne saken får du tips til hvordan du kan få fyldigere lepper på en litt glamorøs måte. Foto: Astrid Waller
STØRRE LEPPER: I denne saken får du tips til hvordan du kan få fyldigere lepper på en litt glamorøs måte. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Leppene har en tendens til å skrumpe inn på vinteren! Tørrheten som er i den kalde luften trekker ut alt som heter fuktighet i leppene - og i huden generelt.

Noe av det samme skjer også når leppene blir utsatt for sol. Leppene eser ut i varmen, og skrumper sammen etterpå. Da kan også leppene virke tørre, og rett og slett bli mindre fyldige.

Det hjelper selvfølgelig å forebygge med høy faktor på solstiften og vannfri balm på vinteren - slik at fuktigheten faktisk holder seg inne i leppene.

Men hva med når leppene faktisk har skrumpet litt og blitt tørre, kan man gjøre noe da uten at det involverer kosmetiske inngrep med fillere?

LES OGSÅ: Slik blir leppestiften helt perfekt

Skrubb og pleie

Helt klart! Du kommer veldig langt med er god sukkerskrubb og en balm, som pleier godt. Når du skrubber setter du i gang blodsirkulasjonen i leppene. Det i seg selv får leppene til å ese ut.

Når du pleier leppene med gode balmer uten for mye vann, får du både jevnere, mykere og fuktigere lepper.

Vis mer
Slik får du større lepper

Slik gjør du

Skrubb med sukkerskrubb eller annen peeling beregnet på leppene. Du kan godt lage skrubben selv ved å blande sukker i en balm eller ha litt olivenolje i masse sukker.


Smør et tykt lag med balm på leppene, og la den virke som en slags maske i minimum 20 minutter før du drikker eller spiser noe. Smør eventuelt på mer hvis det trengs. Du kan også la den virke over natten.


LES OGSÅ: Her skal parfymen egentlig sprayes

Glamorøs tvist

På catwalken for sommeren 2013 så vi masse lysrosa lepper med highlight på overleppen. Og det er faktisk et superbra triks når du vil være litt ekstra fin.

Slik får du større lepper
Slik får du større lepper

Slik gjør du:

Legg litt skimmer på overleppen etter at du har tatt på balmen, men før leppestiften eller glossen.


Så velger du en gloss eller leppestift i en dus rosafarge som matcher leppene dine. Ekstra fin er den med litt skinn.


Deilige leppeprodukter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer