Eyeliner

Slik får du større øyne og fyldigere vipper

Alt du trenger er en eyeliner.

«HEMMELIG» EYELINER: Skuespiller Emmy Rossum er fan av denne teknikken. Lær deg hvordan du bruker eyeliner til å få øynene til å se større ut og vippene til å virke fyldigere. Enkel og naturlig look med stor effekt. Foto: All Over Press
«HEMMELIG» EYELINER: Skuespiller Emmy Rossum er fan av denne teknikken. Lær deg hvordan du bruker eyeliner til å få øynene til å se større ut og vippene til å virke fyldigere. Enkel og naturlig look med stor effekt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Eyeliner kan være skummelt for mange. Heldigvis trenger du ikke å gå for dramatisk, grafisk liner, selv om det er en hott sminketrend.Om du bare ønsker en litt mer definert look og øyne som stråler litt ekstra, kan du prøve å bruke eyelineren på en litt mer forsiktig måte – på den øvre våtkanten.Effekten er at øynene ser større ut og vippene ser både lengre og kraftigere ut. Selv sminke som ikke ser ut som sminke kan nemlig være svært effektfullt, skriver TheBeautyDepartment.com.Dette trenger du:En god eyeliner – gellinere fungerer ypperlig, men du kan bruke kajal eller cakelinere også. En eyelinerkost, gjerne en som har flat og stiv bust.Usikker på hvilken type eyeliner du skal velge? Sjekk KK.no's store guide til eyelinere! LES OGSÅ: Kom deg ut av sminkesumpaSe hvor fint det blir:

Slik gjør du det:Dypp kosten i eyelineren så du har litt produkt på tuppen. Løft den øvre våtkanten/vippekanten vekk fra øyeeplet ved å holde fingeren mot øyelokket og løfte forsiktig. Påfør lineren på den øvre våtkanten og inn mellom vippene. Du må ikke få kosten på selve øyet, så vær forsiktig. Legg lineren hele veien langs øvre vippekant slik at huden mellom vippene er dekket av eyeliner. Det er dette som gjør at vippene ser fyldigere og lengre ut.Avslutt med mascara. LES OGSÅ: Derfor bør du gjøre dette med eyelinerenTIPS: Om du vil ha en litt mer dramatisk effekt, kan du bruke eyelineren forsiktig også over vippekanten, slik man vanligvis bruker eyeliner.Legg den da bare på den ytre tredjedelen av vippekanten, så får du den forlengende og forstørrende effekten du er ute etter. LES OGSÅ: Få perfekt eyeliner hver gangDenne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen til glede for nye lesere!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer