Pippa Middleton

Slik får hun denne rumpa

Pippa Middleton (31) har endelig avslørt hemmeligheten.

PIPPA MIDDLETON: Har du alltid hatt lyst på rumpa til Pippa? Da er du heldig, for nå har den veltrente 31-åringen avslørt hemmeligheten bak den snertne stussen.  Foto: All Over Press
PIPPA MIDDLETON: Har du alltid hatt lyst på rumpa til Pippa? Da er du heldig, for nå har den veltrente 31-åringen avslørt hemmeligheten bak den snertne stussen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pippa Middleton (31) ble verdensberømt over natten da hun i 2011 viste sin flotte bakende i en trang hvit kjole i søsteren Kates kongelige bryllup.

Nå får en av verdens mest berømte rumper nok en gang oppmerksomhet.

Middleton har nemlig avslørt hvordan hun har oppnådd den snertne stussen, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik unngår Kate å havne i «Pippa-fellen»

Sverger til fire viktige øvelser

I sin månedlige spalte i Waitrose Weekend Magazine har 31-åringen delt sin personlige filosofi om sunn mat og mosjon – og det er her hun har fortalt at hemmeligheten bak den mye omtalte rumpa ikke er magi, men en enkel 30-minutters økt, hvor hun utfører øvelser som toner hele kroppen.

Middleton skriver at hun har lagt sin elsk på fire øvelser, og det er plie knebøy, stigeklatring, veggpress og den klassiske planken.

- Disse øvelsene toner hele kroppen og kan lett gjøres hjemme. Gjør du dem fast tre dager i uken vil du virkelig merke en forskjell.

- Jeg vet at hvis jeg får utført minst tre, men helst fem, økter i uken, samtidig som jeg løper, går tur eller spiller tennis i 30 minutter, så blir jeg på mye bedre humør og får mer energi. I tillegg hjelper det både på søvnen og fordøyelsen min, skriver hun i spalten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer