Victorias Secret

Slik får hun Victoria’s Secret-kroppen

Supermodell Erin Heatherton avslører treningshemmelighetene sine.

VAKKER: Victoria's Secret modell Erin Heatherton (23) har en kropp de fleste kvinner drømmer om. Mer info om hvordan hun holder seg i form får du lenger nede i saken! Foto: All Over Press
VAKKER: Victoria's Secret modell Erin Heatherton (23) har en kropp de fleste kvinner drømmer om. Mer info om hvordan hun holder seg i form får du lenger nede i saken! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Victoria’s Secret er nesten mer kjent for sine rålekre modeller, enn sine undertøyskolleksjoner. Og det er ikke uten grunn at hundretusener av mennesker verden over sitter som klistret til tv-skjermen når de har sitt årlige undertøysshow.

For hvem av oss drømmer vel ikke om å ha like velformede bein, slanke midjer og fyldige byster som Heidi Klum, Miranda Kerr og resten av modellgjengen? Jo, nærmest alle.

Nå er det likevel en gang slik at de færreste av oss er født med en slik kropp, og for de aller fleste – supermodeller inkludert, kreves det store mengder med trening, selvdisiplin og riktig kosthold for å få kroppen i den formen man vil ha den.

LES OGSÅ: Slik får du rumpa til Charlize Theron

STJERNE: Heatherton har gått modell under de storstilte Victoria' Secret-showene hvert år siden 2008.  Foto: All Over Press
STJERNE: Heatherton har gått modell under de storstilte Victoria' Secret-showene hvert år siden 2008. Foto: All Over Press Vis mer

Yoga, løping og proteiner


23 år gamle Erin Heatherton er en av de aller største modellstjernene hos Victoria’s Secret, om dagen, og ifølge modellen – som også er ansiktet til undertøykjedens nye sportskolleksjon, er det mye arbeid som ligger bak hennes velformede ramme.

I tillegg til yoga og løping – som hun gjør daglig, er Heatherton opptatt av å ha et sunt kosthold og spise riktig. Nok proteiner er også essensielt for at hun skal beholde sine kvinnelige kurver.

- Da jeg møtte Cindy Crawford for første gang, sa hun noe til meg som jeg aldri kommer til å glemme. Hun sa at det ikke alltid bør handle om trening, og at det aller viktigste er hva du spiser, sier Heatherton i et videointervju med PopSugar.com (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Slik kan DU trene som stjernene

Unner seg litt godt

Ifølge 23-åringen, som har datet Hollywoodstjerne Leonardo DiDaprio siden 2011, har hun et avslappet forhold til mat, selv om hun prøver å spise glutenfritt.

- Jeg elsker fisk og kylling, og så spiser jeg litt bacon en gang i blant. Jeg sniker ofte til meg litt kjøtt og ost. Jeg trener og spiser for det meste bra, så jeg kan ikke være for tøff mot meg selv de gangene jeg går på en smell, forklarer hun.

Og går hun på den smellen, ja, da trener hun heller litt mer.

- Trening er noe de aller fleste av oss gjør mye av. For meg er det veldig beroligende, sier hun.

Se hele intervjuet og få mer av Heathertons treningstips i videoen nedenfor:


LES OGSÅ: Slik får du tid til trening i hverdagen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer