Twighlight

Slik fikk hun drømmekroppen

Skuespiller Ashley Greene avslører hvordan hun fikk vampyr-formen.

VALGTE SUNT TROSS HASTVERK: - Vi jobbet tolv timer om dagen, så det var ikke så mye tid til overs til å spise. Og når jeg spiste, så spiste jeg sunne ting, noe som var bra. Foto: All Over Press
VALGTE SUNT TROSS HASTVERK: - Vi jobbet tolv timer om dagen, så det var ikke så mye tid til overs til å spise. Og når jeg spiste, så spiste jeg sunne ting, noe som var bra. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ashley Greene (22) spiller den synske og sensuelle vampyren Alice Cullen i den kinoaktuelle filmen «Twilight Saga: New Moon».

Nå innrømmer hun at kroppen du ser på lerretet ikke kom helt naturlig for henne.

Droppet måltider

- Vi jobbet tolv timer om dagen, så det var ikke så mye tid til overs til å spise. Det var egentlig veldig enkelt, sier Ashley Greene til FemaleFirst.

- Og når jeg spiste, så spiste jeg sunne ting, noe som var bra.

Ikke prøv dette hjemme

Ashley nevner ikke om dette var et opplegg hun har laget selv, eller fått foreskrevet av en Hollywood-lege. For å spise så sjeldent er langt fra tilrådelig. I det lange løp kan det være skadelig for forbrenningen. De smarte spiser nemlig hver 3-4 time.

Hollywoods bedre tips

Da har hennes kollega en mye sunnere metode for å holde seg slank. Den kan du lese mer om her.

Ashleys metode er neppe blant de mest fornuftige i Hollywood: Her er de andre slanketipsene fra Hollywood som det faktisk er verdt å lytte til.

Fire timer om dagen

Ashley måtte også trene mye for å være i god form til kampscenene.
- Jeg hadde en personlig trener. Og jeg hadde også en kampsporttrener. Jeg trente fire timer om dagen.

Nå som innspillingene er over, har hun fortsatt å trene pilates.

- Jeg trener pilates om morgenen. Det vekker meg, og det er forfriskende. Og det er egentlig det. Av og til trener jeg litt kondisjon. Jeg løfter ikke tunge vekter, for da får jeg så store muskler, sier Ahsley Greene til FemaleFirst.

 • Slik får du sexy singlet-armer

 • Ikledd sexy catsuit

  Hun er ikke den første som har slanket seg for å kunne spille en filmrolle. Også
  Scarlett Johanssons nye kropp er et resultat av hennes forberedelser til sin nye rolle i «Iron Man 2».
  Skjønnheten, som tidligere har uttalt at hun elsker mat og hater å trene, har etter et strengt trenings- og kostholdsregime fått en tydelig mer «definert» kropp.

  - Det var mange, mange, mange timer, dager og måneder med stunt og styrketrening, men det var moro fordi jeg hadde et mål: Catsuiten i Lycra-stoff, sier Johansson, ifølge People.com.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer