Trening

Slik fikk Madonna kroppen

Se hva Tracy Anderson sier om kvinner og muskeltrening.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tracy Anderson har trent Jennifer Aniston, Courteney Cox, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson og Shakira. Og mest kjent er hun kanskje for jobben hun gjorde med Madonnas kropp. Den 34 år gamle alenemoren har forstått ett og annet om kvinner og muskeltrening, noe som gjør henne til den mest suksessrike kjendistreneren, skriver Daily Mail. Men hun deler gjerne noe av kunnskapen sin med mer vanlige kvinner. Seks DVDer med fitnessøvelser skal kunne forme kroppene til de som ikke bor i Hollywood også.

LES OGSÅ:2 timer x 6 dager i uken

Endrer kroppsfasong

- Uansett hvilken genetisk bakgrunn du har, uansett hva slags form kroppen din har - jeg kan forandre deg. Jeg kan gi deg en sped dansers kropp, sier Anderson.

Patenten heter Method. De fleste andre trenere sier at en kroppsfasong ikke kan endres. Tracy Anderson sier at man kan.

- Musklene dine er den eneste delen av kroppen du kan forandre. Istedet for å overtrene de store muskelgruppene, fokuserer jeg på de mindre musklene rundt dem. Når disse blir sterkere drar de inn de større musklene, og skaper en mindre kroppsstruktur. Slik kan du redesigne kroppen din.

LES OGSÅ:Tren som stjernene

Jobb med de små

Hun personifiserer musklene når hun forklarer hvordan de virker.
- Musklene blir fort smarte, men de blir dumme mye fortere. Så du trener, og de blir sterkere - men musklene er late og kjeder seg fort, så de slutter å jobbe.
- Men det skjer ikke hvis du angriper de små musklene fra ulike vinkler. Jeg har utviklet muskeldesign i 11 år, sier Anderson som er utdannet danser, og er genetisk disponert for overvekt med en pappa som ser ut som Danny DeVito.

LES OGSÅ:Slik trener Beyoncé

Forpliktende trening

Det er ingen enkel jobb å følge Tracy Andersons filosofi. Hun sier at du må trene en time om dagen, fire til seks dager i uken - resten av livet.
Anderson slet selv med overvekt. Da ingenting hjalp utviklet hun sin egen metode – en blanding av danseaerobics og styrketrening med masse rotasjoner av leddene for lange, slanke muskler. Helst i et skikkelig varmt rom.

Hun vil også at miljøet rundt skal passe, og vil at kvinner skal få trene i et treningsstudio med speil og ballettbarrer, heller enn i et treningsstudio som er mandig og klumpete.

- Kvinner vil ikke være mandige og muskuløse, vi vil ikke være magre, men vi vil ha sexy linjer. Og vi vil se resultater. Derfor må vi trene, men på rett måte, sier Tracy Anderson.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer