Neglelakk

Slik fjerner du neglelakken riktig

Mer effektivt enn å gnikke og gnu. Billigere blir det også.

FJERN LAKKEN: Du trenger bare én bomullsdott, litt neglelakkfjerner og litt tålmodighet for å fjerne neglelakken både effektivt og skånsomt.  Foto: Thinkstock
FJERN LAKKEN: Du trenger bare én bomullsdott, litt neglelakkfjerner og litt tålmodighet for å fjerne neglelakken både effektivt og skånsomt. Foto: Thinkstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det hersker vel liten tvil om at det å fjerne neglelakk er noe av det kjedeligste vi kan tenke oss. Nå blir det neppe morsommere med denne metoden, men det blir mer effektivt og mindre sølete. Bloggeren Anne har tidligere lagt ut en detaljert beskrivelse av metoden på sin blogg, Gingerbreadmanne. Hun gir æren til selveste Deborah Lippmann, supermanikyrist og neglelakkprodusent.Ikke bare har hun fikset negler til forsider av store motemagasiner som Vogue, InStyle, W, Vanity Fair og Vogue Italia. Hennes talent er også ettertraktet hos mange av de største motehusene - Versace, Valentino, Balenciaga, Donna Karan og Zac Posen. Og stjernene elsker Lippmann – og produktlinjen hennes. LES OGSÅ: Trendy å velge samme farge

Fjern lakken mer effektivt

Men tilbake til neglelakkfjerningen. Dette trenger du:
 • Bomullsdott (ikke pads) – det holder sannsynligvis med én til begge hendene
 • Neglelakkfjerner
 • LES OGSÅ: Sliter du med å få av glitterneglelakken?Slik gjør du det:
 • Rull ut bomullsdotten til en lang stripe (den kommer sammenrullet, som et slags sneglehus) og del stripen i to på langs.
 • Del hver stripe opp i små biter på størrelse med neglene dine. Du trenger ikke å være så nøye, bare de kan strekkes store nok til å dekke hele neglen. Sørg for å ha nok til alle neglene pluss noen ekstra til å fjerne eventuelle rester helt til slutt.
 • Hell litt neglelakkfjerner i lokket til neglelakkfjernerflaska.
 • Dypp én og én bomullsbit ned i neglelakkfjerneren. Du trenger ikke å dyppe den helt nedi, siden bomullen vil trekke til seg produktet, så dypp bare den ene kanten nedi. Bomullsbiten bør være bare lett fuktet, ikke dryppende våt.
 • Press den fuktede bomullsbiten mot neglen din og sørg for at den dekker hele neglen. Gjenta på alle neglene på den ene håndet og la bomullsbitene sitte på neglene i 1-2 minutter mens neglelakkfjerneren gjør jobben.
 • Ta en tørr bomullsbit og bruk denne til å presse av den våte bomullsbiten du har hatt på neglen din i et par minutter. Press godt ned på neglen mens du dytter fra neglebåndet og mot neglespissen. Da slipper du å skade neglen din. Gjør du dette riktig, vil det aller meste av neglelakken – om ikke alt – gå bort i én sveip.
 • Bruk de ekstra bomullsbitene til å fjerne eventuelle rester på neglene.
 • Gjenta på den andre hånda.
 • Du kan selvsagt også bruke denne metoden på tærne, så får du et godt grunnlag til en perfekt pedikyr. LES OGSÅ: Slik legger du perfekt neglelakkDenne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen til glede for nye lesere!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer