Sex

Slik forfører du ham

Med disse enkle knepene kan du gjøre mannen i ditt liv enda mer betatt av deg.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke så mye som skal til bestandig. Her er fire enkle triks som gjør din kjære litt ekstra gal etter deg.
 • Gå rett på sak
 • Den ultimate flørteguiden
 • Kapre ham med kvinnelist
 • Lær deg å kysse med stil
 • 1. Lek lokkedue

  Når heten slår inn og du likevel kler deg i lette plagg, hva passer vel bedre enn å pirre ham litt ekstra ved å gå uten undertøy? Sørg for at han får vite det, og når dere endelig er alene, bøy deg framover og send ham et frekt blikk. Derfor fungerer det: Det du ikke viser er det som tenner ham mest. - Det er en kjent sak at menn er visuelle, men de er også løsningsorienterte. Å gi ham et lite hint uten å vise alt, får ham til å se for seg ting og lure på hvordan han skal «løse dette problemet», sier Howard J. Ruppel, som er leder for foreningen the American Association of Sex Educators, Counselors, and Therapists til cosmopolitan.com. Med andre ord, det å få vite at du er nesten naken vil få ham til å tenke hardt på når han får mulighet til å se deg helt naken.

  2. Ta kysset et skritt videre

  Når han kommer hjem fra jobb og lener seg frem for å få det lille «Så fint å se deg igjen»-kysset, legg begge hendene dine bestemt bak nakken hans, dra ham inntil deg og overrask ham med et sensuelt «Vil du ha sex?»-kyss. Hvorfor det fungerer: Mer enn noe annet tenner menn på at du tar initiativ. Små hint kan være alt som skal til for at han får deg fullstendig på hjernen. Og bonusen er at ved at du tar initiativet letter du samtidig noe av prestasjonspresset. Han er jo allerede fornøyd med deg!- Selvtilliten din virker dessuten smittende, sier Amanda Craven, forfatter av boken, Sex Magic.

  3. Våg å slikke deg på fingrene

  Når dere er på restaurant, se ham inn i øynene mens du slikker vekk saus fra fingrene dine – og ikke vik blikket før du har slikket bort alt. Derfor fungerer det: Du viser ham at du er komfortabel med kontakt. - Når du tar på deg selv eller gjør andre sensuelle, men ikke nødvendigvis seksuelle ting, så er det en invitasjon til å få ham til å tenke utenfor den settingen dere er i, sier Craven. Ifølge forfatteren blir menn helt ville når de ser at kvinner gjør noe på seg selv, det være seg å røre ved seg selv eller å bruke tungespissen på seg selv, for eksempel ved å slike seg rundt munnen. Dette får dem til å tenke på at de selv kunne tatt på dem eller at det kunne vært deres egen tungespiss.

  4. Flørt litt med andre

  Et godt gammelt triks er å vie andre menn litt ekstra oppmerksomhet mens din kjære er tilstede. Derfor fungerer det: Du vekker hans mest primitive instinkter, enkelt og greit. - Dersom du flørter med forsiktighet og ikke tar det for langt, da vil han bli utrolig opptatt av å vise resten av verden at du er hans, sier Rippel. Men han advarer mot å vekke mannens sjalusi. Det kan i stedet trigge temperamentet hans og være direkte skadelig for forholdet. - Å vise ham at du er attraktiv i andres øyne vil derimot minne ham om at han er heldig som har deg og at han er den som drar hjem sammen med deg, sier hun. LES OGSÅ:
 • Sex med klærne på
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Erogene soner du ikke visste om
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.