Romantikk

Slik holder de forholdet HOT!

Kjendispar avslører hva som får det til å gnistre dem imellom.

BEVARER GNISTEN: Flere kjendispar avslører hvordan de holder forholdet hot selv etter flere år sammen. Fra venstre; Angelina Jolie og Brad Pitt, Sara Skjoldnes og Ben Adams, Kanye West og Kim Kardashian, Katrine Moholt og Snorre Harstad.  Foto: NTB Scanpix, Privat
BEVARER GNISTEN: Flere kjendispar avslører hvordan de holder forholdet hot selv etter flere år sammen. Fra venstre; Angelina Jolie og Brad Pitt, Sara Skjoldnes og Ben Adams, Kanye West og Kim Kardashian, Katrine Moholt og Snorre Harstad. Foto: NTB Scanpix, Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Den fantastisk boblende følelsen man får som nyforelsket, varer dessverre ikke for alltid. Hverdagen kommer og med den er det lett å ta hverandre litt forgitt. Så hva skal man gjøre for å holde på gnisten i forholdet år etter år?

A1-stjernen Ben Adams (33) og hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes (24) har vært sammen i seks år. I dag balanserer de travle karrierer på hver sin kant. Skiensjenta Skjoldnes synes det er viktig å ta seg tid til stevnemøter for å holde på romantikken i forholdet.

- Gå på date i finstasen som om det skulle vært den første daten. Etter å ha vært sammen i mange år, kan det fortsatt være fint å pynte seg litt ekstra for partneren en gang i blant, sier hun. 

Skjoldnes mener også at forholdet har godt av impulsivitet og variasjon.

- Det er viktig å prøve å holde hverdagen variert! Noen rutiner er selvfølgelig koselige å ha, men det er variasjon og overraskelser som gjør forholdet spennende.

Bruker avstanden positivt

Under Se og Hørs kjendisgalla i midten av november gnistret det mellom artist og «Skal vi danse»-finalist Stian Thorbjørnsen og kjæresten Tina Svestad, da Stian gikk ned på kne og fikk ja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer