Romantikk

Slik holder de forholdet HOT!

Kjendispar avslører hva som får det til å gnistre dem imellom.

BEVARER GNISTEN: Flere kjendispar avslører hvordan de holder forholdet hot selv etter flere år sammen. Fra venstre; Angelina Jolie og Brad Pitt, Sara Skjoldnes og Ben Adams, Kanye West og Kim Kardashian, Katrine Moholt og Snorre Harstad.  Foto: NTB Scanpix, Privat
BEVARER GNISTEN: Flere kjendispar avslører hvordan de holder forholdet hot selv etter flere år sammen. Fra venstre; Angelina Jolie og Brad Pitt, Sara Skjoldnes og Ben Adams, Kanye West og Kim Kardashian, Katrine Moholt og Snorre Harstad. Foto: NTB Scanpix, Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Den fantastisk boblende følelsen man får som nyforelsket, varer dessverre ikke for alltid. Hverdagen kommer og med den er det lett å ta hverandre litt forgitt. Så hva skal man gjøre for å holde på gnisten i forholdet år etter år?

A1-stjernen Ben Adams (33) og hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes (24) har vært sammen i seks år. I dag balanserer de travle karrierer på hver sin kant. Skiensjenta Skjoldnes synes det er viktig å ta seg tid til stevnemøter for å holde på romantikken i forholdet.

- Gå på date i finstasen som om det skulle vært den første daten. Etter å ha vært sammen i mange år, kan det fortsatt være fint å pynte seg litt ekstra for partneren en gang i blant, sier hun. 

Skjoldnes mener også at forholdet har godt av impulsivitet og variasjon.

- Det er viktig å prøve å holde hverdagen variert! Noen rutiner er selvfølgelig koselige å ha, men det er variasjon og overraskelser som gjør forholdet spennende.

GJØR NOE NYTT: Sara Skjoldnes og Ben Adams prøver å være kreative og holde forholdet variert.  Foto: Privat
GJØR NOE NYTT: Sara Skjoldnes og Ben Adams prøver å være kreative og holde forholdet variert. Foto: Privat Vis mer

Bruker avstanden positivt

Under Se og Hørs kjendisgalla i midten av november gnistret det mellom artist og «Skal vi danse»-finalist Stian Thorbjørnsen og kjæresten Tina Svestad, da Stian gikk ned på kne og fikk ja.

Paret har vært sammen i to og et halvt år og Tina forteller at de to holder forholdet hot, selv om de ikke nødvendigvis er sammen hver dag.

- Stian er ofte ute og reiser i forbindelse med jobben sin. Dette har vi valgt å bruke som en stor fordel i forholdet vårt. Både ved at jeg ofte er med han på reiser, der vi skaper minner og får opplevd nye ting og steder sammen.

- Og ved at vi syns det er deilig å savne hverandre litt når jeg ikke er med ham. Søte SMS, koselige nattasamtaler og frekke snaps blir aldri gammelt, sier hun. 

GIFTER SEG: Stian Tjorbjørnsen gikk ned på kne under Se og Hørs kjendisgalla i midten av november og overrasket kjæresten Tina Svestad.  Foto: NTB scanpix
GIFTER SEG: Stian Tjorbjørnsen gikk ned på kne under Se og Hørs kjendisgalla i midten av november og overrasket kjæresten Tina Svestad. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sextipset gutta vil elske

- Ikke opptatt av Hollywood-gnisten

En ting er å bevare romantikken i forholdet når man er to, men blir man plutselig tre og kanskje fire eller mer blir det fort mye vanskeligere.

Blogger Peter Kihlman er mannen bak pappahjerte der han i humoristisk stil deler av hverdagslivet med kona Christina og deres to barn.

BALANSERER BARN OG FORHOLD: - Akkurat nå føles det ikke så viktig aa ha det hot, sier Kihlman.  Foto: Privat
BALANSERER BARN OG FORHOLD: - Akkurat nå føles det ikke så viktig aa ha det hot, sier Kihlman. Foto: Privat Vis mer

Snart er han også aktuell i TV 2-serien «Bloggerne». Han og kona er ikke sa opptatt av dem berømte gnisten, men finner gleden i hverdagslivet.

- Vi er veldig glad i hverdagsromantikken og tenker at rollen som småbarnsforeldre er det viktigste nå. Vi finner vel gnisten i de små tingene og kjærligheten til våre barn. Den nyforelskede, hyper-romantiske, hollywood-aktige gnisten er vi ikke så fryktelig opptatt av.

- Nå er det viktigste at vi kommer oss gjennom de utfordrende første par årene som foreldre sammen, så skal vi gniste litt mer på den andre siden.

Han anbefaler andre par å senke forventningene litt og nyte familielivet innenfor huset fire vegger.

- Vær fornøyd med de vanlige tingene og finn lykken i at ting går bra på hjemmeplanet, fremfor å tenke at man må komme seg ut på romantiske helgeturer og store opplevelser. Senk forventningene til livet utenfor huset noen år og prøv å finne lykken i de små tingene.

- Som når barna ligger og sover trygt og godt i sengene sine for kvelden. Da kan man synke ned i sofaen sammen, være bare to, prate, susse og gniste så mye man vil.

BLOGGER OM HVERDAGEN: Peter Kihlman og kona Christina Sandnes blogger begge om hverdagslivet med to barn. Sammen har de podcasten "Gjesterommet". Foto: Privat
BLOGGER OM HVERDAGEN: Peter Kihlman og kona Christina Sandnes blogger begge om hverdagslivet med to barn. Sammen har de podcasten "Gjesterommet". Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke være redd for å spørre hva partner liker

Kler seg sexy i senga

Programleder og forfatter Johanna Grønneberg Mesa (36) har i seks år vært gift med den amerikanske musikeren Vince Mesa.

Ankomsten av datteren Savannah for tre år siden ble godt dokumentert i TV-dokumentaren «Johanna - prosjekt baby»​ og i hennes egen bok «Etter fødselen» og viste at livet utenfor den røde løperen ikke alltid er så glamorøst.

- Jeg vet ikke om jeg klarer å holde forholdet så hot, men jeg prøver i hvert fall å holde liv i det. Med et lite barn blir det ofte litt sånn paniske siste liten innspurter hvor jeg midt imellom alt annet skjønner at her må noe gjøres, sier Johanna gjerne tyr til sexy nattøy for å få ektemannens oppmerksomhet, sier hun og legger til: 

- Da dropper jeg pysjen og legger meg heller i supersexy silkeundertøy mens jeg hardnakket mener at vi bør se på en pornofilm. Dessverre blir det ofte til at vi begge er enige om at en vanlig film er bedre. Så ender vi oftest med å sovne etter fem minutter mens jeg våkner midt på natten med sånn silkesnor snurra rundt halsen og hopper heller inn i bomullspysjamasen. 

Ettbarnsmoren tror at det enkle er det beste.

- Noen ganger tror jeg det bare holder med å huske å holde noen i hånden innimellom og huske å kline litt.

PYNTER SEG: Johanna Grønneberg Mesa prøver gjerne å friste ektemannen Vince med dristig nattøy, men det hender at begge bare sovner etter en lang dag med jobb og barn.  Foto: Privat
PYNTER SEG: Johanna Grønneberg Mesa prøver gjerne å friste ektemannen Vince med dristig nattøy, men det hender at begge bare sovner etter en lang dag med jobb og barn. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Veien til evig troskap

Det samme tipset kom også superstjernen Julia Roberts (48) med da hun nylig ble intervjuet i TV-showet Extra.

- Jeg tror det gjelder for alle par at man burde kysse mer, sa Roberts som har vært gift med Danny Moder i 13 år.

PRIVAT FORHOLD: Julia Roberts og Danny Moder har vært gift i 13 år og har tre barn sammen. De snakker sjelden om forholdet, men «Pretty Woman»-stjernen mener et godt tips i alle forhold er å kysse mye.  Foto: Ap
PRIVAT FORHOLD: Julia Roberts og Danny Moder har vært gift i 13 år og har tre barn sammen. De snakker sjelden om forholdet, men «Pretty Woman»-stjernen mener et godt tips i alle forhold er å kysse mye. Foto: Ap Vis mer

Sender hverandre kjærlighetsbrev

Selv verdens mest sexy par, Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (51), må jobbe for å holde liv i forholdet. Paret har vært sammen i ti år og giftet seg i fjor med sine seks barn tilstede.

Med to travle filmkarrierer å ta vare på tilbringer Brad og Angelina mye tid borte fra hverandre, derfor skriver de kjærlighetsbrev for å holde romantikken ved like.

- Vi tenkte på krigtiden da folk var fra hverandre i månedsvis, om ikke år. Og vi latet som vi tilhørte den tiden og gjorde det romantisk ved å sende håndskrevne brev til hverandre. Det knyttet oss sammen og var veldig koselig, har Angelina fortalt avisen Daily Mirror.

BRANGELINA: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært sammen i ti år. Utfordringen deres er å få tilbrakt nok tid sammen. De sender hverandre kjærlighetsbrev for å holde romantikken i live.  Foto: Reuters
BRANGELINA: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært sammen i ti år. Utfordringen deres er å få tilbrakt nok tid sammen. De sender hverandre kjærlighetsbrev for å holde romantikken i live. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Slik vekker dere sex-gnisten igjen

Forelsket etter 20 års ekteskap

Programleder i «Skal vi danse»​, Katrine Moholt (42), har et av de lengste ekteskapene i kjendis-Norge. I over 20 år har hun vært gift med ektemannen Snorre Harstad og sammen har de tre barn. Den flotte brunetten virker fortsatt like forelsket og skryter uhemmet av ektemannen.

- Jeg er veldig heldig som er gift med en så fantastisk mann. Det er utrolig kult å ha vært sammen med noen så lenge og kjenne hverandre så godt som vi gjør. Så er det ålreit å ha hver våre interesser og ha det innmari moro når vi først er sammen, sa hun i sommer til Se og Hør.

For å få et forhold til å vokse mener Moholt det er viktig å være raus.

- Det viktigste i et forhold er raushet. Det tror jeg. Å være rause med hverandre og unne hverandre gode ting. Da tror jeg man kan leve sammen lenge! Det må være hemmeligheten!

VÆR RAUS: Katrine Moholt mener nøkkelen til et godt forhold er å være raus med partneren. Programlederen har vært gift med Snorre Harstad i over 20 år. Her er de fotografert sammen med sønnen Markus sommeren 2013.  Foto: VG
VÆR RAUS: Katrine Moholt mener nøkkelen til et godt forhold er å være raus med partneren. Programlederen har vært gift med Snorre Harstad i over 20 år. Her er de fotografert sammen med sønnen Markus sommeren 2013. Foto: VG Vis mer

LES OGSÅ: Så viktig er alenetid for forholdet

 

Husker konas sexy bein

I fjor giftet realitystjernen Kim Kardashian (35) seg med rapperkjæresten Kanye West (38) og paret viser seg ofte sammen, gjerne matchende, på den røde løperen. Hip hop-stjernen overøser gjerne kona med gigantiske vegger laget av blomster, designervesker dekorert av datteren North eller diamanter så store som egg. 

- Han behandler meg som jeg er «årets kvinne» hver eneste dag. Vi har det morsomt sammen. Han sier til meg «la oss late som det er den andres bursdag hver dag», sier Kim ifølge avisen Daily Mail. 

VÆR RAUS: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye sier at de behandler hverandre som om det er den andres bursdag hver dag.  Foto: Pa Photos
VÆR RAUS: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye sier at de behandler hverandre som om det er den andres bursdag hver dag. Foto: Pa Photos Vis mer

Victoria (41) og David Beckham (40) er et av verdens mest berømte par.  I et intervju med magasinet Marie Claire fortalte fotballspilleren at i medias søkelys er under stort press og at hverdagen kan være vanskelig. Men han husker fortsatt hva som først gjorde at han ble tiltrukket av den tidligere popstjernen.

- Beina hennes! Da jeg først møtte henne var hun en del av Spice Girls og gikk ofte med miniskjørt. Folk spurte meg «hvem er din favoritt i Spice Girls?» og jeg svarte alltid «hun med bob, hun med beina.» Det var svaret mitt fordi hun hadde så fantastiske bein!

FORTSATT TILTRUKKET AV KONA: David og Victoria Beckham giftet seg i 1999. Fotballspilleren er fortsatt svært tiltrukket av designer-kona.  Foto: wenn.com
FORTSATT TILTRUKKET AV KONA: David og Victoria Beckham giftet seg i 1999. Fotballspilleren er fortsatt svært tiltrukket av designer-kona. Foto: wenn.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer