Hudpleie

Slik holder du huden ung

Her får du de beste hudpleietipsene som holder huden både spenstig og strålende.

Det tar ikke mer enn to minutter å rense og smøre ansiktet. Og huden ser bare så mye friskere og yngre ut med en gang når den får riktig pleie! Foto: All Over Press
Det tar ikke mer enn to minutter å rense og smøre ansiktet. Og huden ser bare så mye friskere og yngre ut med en gang når den får riktig pleie! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du ikke passer på din daglige hudpleierutine, kan du likeså godt trekke pengene du bruker på dyre kremer og ansiktsbehandlinger ned i do.

Kremen hjelper faktisk ikke i det hele tatt, hvis du ikke renser huden din hver eneste morgen og kveld.

Smuss på huden

For selv om du ikke bruker sminke, tar du deg i ansiktet med fingre som har tatt på dørhåndtak og penger, svetter, slurper i deg mat og klemmer på andres kinn. Du blir også utsatt for forurensing fra biler, mobiltelefon og PC i løpet av en dag.

Hvis alt dette smusset ikke blir fjernet, mister huden sin ungdommelig glød og glatte overflate.

Les også: 10 matvarer som gir deg fantastisk hud

Skrubb huden en gang i uka

Huden fornyer seg hele tiden, men de døde hudcellene forlater ikke hudoverflaten i like høyt tempo. Derfor bør du skrubbe huden din minst en gang i uken, slik at den dyre fuktighetskremen din faktisk får lov til å trekke inn i huden din og gjøre jobben den lover.

20 supre hudpleieprodukter


Her er sjekklisten for din daglige hudpleie:

 • Bruk produkter som passer til din hudtype og dens behov. Få profesjonell hjelp hvis du lurer på hva huden din trenger.

 • Rens huden hver eneste morgen og kveld. Huden skiller ut avfallsstoffer om natten og tilsmusses om dagen.

 • Huden trenger fukt både morgen og kveld. Velg kremer som er tilpasset din hud – en som beskytter om dagen og en mer nærende for natten.

 • Prøv et serum eller et konsentrat under kremen. Du vil merke øyeblikkelig forskjell! Serumet trekker litt dypere ned i huden, og nærer huden enda mer.

 • Kjøp øyekrem. Huden rundt øynene er så tynn at den trenger egen krem. Den har også andre utfordringer som for eksempel poser og blå ringer.

 • Skubb huden 1-2 ganger i uka. Da fjernes døde hudceller som gjør huden grå og ru, og hindrer kremer i å pleie huden.

 • Legg så en maske med mye næring og fukt en gang i uka!


 • Allerede etter en uke med nye rutiner vil du merke forskjell på huden.


  Psst! Hvis du vil gjøre enda mer for huden din skal du stumpe røyken, drikke masse vann, kutte ut alt av sukkerholdige produkter og ferdigmat!

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer