Gwyneth Paltrow

Slik holder Gwyneth seg i form

Skjønnheten trener 12 timer i løpet av uken.

FLOTT: 40 år gamle Gwyneth holder seg utrolig godt.  Foto: All Over Press
FLOTT: 40 år gamle Gwyneth holder seg utrolig godt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det kan virke som om Gwyneth Paltrow (40) blir penere og penere jo eldre hun blir.

Hollywood-stjernen har i løpet av de siste årene blitt rene livsstilsguruen, og deler gavmildt sine tips om kosthold, trening, skjønnhet og det gode liv på bloggen sin Goop.com.

LES OGSÅ: Slik lager du Gwyneths sunne pizza

Ikke vegetarianer

Det har gått mange rykter om dietten hennes. Hun skal i en tidligere periode sverget til en såkalt makrobiotisk diett, et kosthold som består av hele korn, særlig ris, bønner, frø, nøtter og mye grønnsaker.

Men nå innrømmer hun at hun faktisk spiser kjøtt.

– Jeg er ikke vegetarianer, men jeg spiser ikke rødt kjøtt og har ikke spist rødt kjøtt på lenge. Men jeg spiser fisk og fugl, har Gwyneth Paltrow uttalt, ifølge Daily Mail.

Se bilder av Gwynets stil her:


LES OGSÅ: Hollywoods svar på Ingrid Espelid

Heftig treningsprogram

Den britiske tabloidavisen mener at Gwyneth har stoppet alderdommen, og at hun ikke ser et år eldre ut enn hva hun gjorde som 30-åring. Eneste forskjellen er at hun har færre fregner enn før.

Men trening er også viktig for superstjernen. I likhet med bestevenninnen Madonna, har Paltrow fått spesiallaget et treningsprogram av treningsguru Tracy Anderson. I 2010 avslørte Gwyneth at hun trener to timer daglig, seks ganger i uka, da hun var på Oprah Winfrey show.

Kjendistreneren har ved en tidligere anledning fortalt at Gwyneths treningsregime hovedsakelig består av daglige økter på om lag 45 minutter med kondisjon- og styrketrening.

– Treneren min, Tracy Anderson, har forandret beina, rumpa, armene og magen min. Jeg føler meg bedre enn noensinne, har Paltrow tidligere uttalt.

Gwyneths favoritttrening er dans og pilates, som gir en velformet, tonet kropp.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer