DISSE LEGGENE ER 42 ÅR GAMLE: Vakre Julia Roberts liker egentlig ikke å trene, og er derfor opptatt av å variere - så hun ikke begynner å kjede seg. Les råd fra treneren hennes i denne saken. Foto: All Over Press
DISSE LEGGENE ER 42 ÅR GAMLE: Vakre Julia Roberts liker egentlig ikke å trene, og er derfor opptatt av å variere - så hun ikke begynner å kjede seg. Les råd fra treneren hennes i denne saken. Foto: All Over Press Vis mer

Trening

Slik holder Julia Roberts formen

Treneren avslører hemmeligheten bak hennes fantastiske figur.

Skuespiller Julia Roberts (42) måtte legge på seg nesten fem kilo under inspillingen av den nye filmen «Eat Pray Love».

Hvorfor? Fordi hennes rollefigur, Elizabeth Gilbert, gikk opp noen kilo under sitt opphold i Italia. Men da filmen var ferdig, gikk det ikke lang tid før kiloene raste av «Pretty womans» kropp.

LES OGSÅ: Begynte å trene først nå(!)

Trener fire ganger i uken

Til amerikanske Elle røper Julias faste trener, Kathy Kaehler, hvordan skuespilleren holder seg i form.

- Akkurat nå gjør vi 20-40 minutter med step aerobic, og opp til 40 minutter med styrketrening, forteller Kaehler.

Dette gjør hun fire ganger i uken. Men siden Julia egentlig ikke er så glad i å trene, endrer Kaehler treningsrutinene hennes for å fortsatt holde henne motivert og interessert. Tidligere har hun blant annet svømt, drevet vann-aerobic, stått på ski og jogget.

LES OGSÅ: Denne dama er født i 1955

Følger med på barna

Akkurat nå er det step-aerobic som er tingen for Hollywood-stjernen. Dette gjør hun mens hun holder et øye med sine tvillinger, Phinneaus og Hazel (5,5), og minstemann, Henry (3).

- Noen ganger hører vi til musikk eller prater mens vi trener, men som oftest sitter barna i naborommet og ser på tegnefilmer. Vi tilpasser oss situasjonen, sier treneren.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: