Få Orgasme

Slik kan du øve deg til klimaks

- Majoriteten av kvinner sliter med å få orgasme under samleie.

NÅR IKKE KLIMAKS: Sliter du å nå klimaks under samleie? Ikke fortvil, det finnes råd som kan gjøre det lettere for deg.  Foto: Sandor Kacso - Fotolia
NÅR IKKE KLIMAKS: Sliter du å nå klimaks under samleie? Ikke fortvil, det finnes råd som kan gjøre det lettere for deg. Foto: Sandor Kacso - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Klarer du ikke å få orgasme når du har sex med partneren din? Da er du ikke alene.

Mange kvinner sliter med dette og tror de er unormale fordi «alle andre» får det til, men slik er det ikke, forteller Cecilie Kjensli, som er sexinspirator og innehaver av den erotiske bloggen og nettbutikken Cpunktet.no.

- Majoriteten av kvinner strever med å få orgasme, og da spesielt ved vanlig samleie hvor penis kun går ut og inn av vagina. Selvsagt kan det være deilig, men vi får ikke orgasme på den måten så fremt vi ikke er så overkåte at det kun er et nådestøt som skal til.

- På egenhånd i fred og ro pleier ikke kvinner å ha like store problemer med å komme, det er først når man er to i sengen at det ofte kan bli litt mer komplisert, sier hun.

LES OGSÅ: Størrelsen har noe å si for orgasme

Bli kjent med ditt eget tenningsmønster

For å ha et godt sexliv, mener Kjensli at det først og fremst er viktig at du blir kjent med ditt eget tenningsmønster ved å for eksempel onanere jevnlig.

Onani er kanskje noe mange synes er et ganske flaut tema, men likevel er dette noe de aller fleste av oss gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer