Female First

Slik kom hun over eksen

Noen spiser sjokoladeis, andre drikker drikker vodka. Se hva denne supermodellen gjorde.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da det ble slutt med kjæresten Albert Hammond la ikke Agyness Deyn seg under pleddet og gråt. Hun gikk heller ikke ut og tømte lageret til nærmeste bar.

Slo med balltre

Ifølge Female First samlet hun en rekke av sine beste venner for å hjelpe henne å kurere kjærlighetssorgen. Men det var ikke samtaleterapi eller kaketerapi som sto på agendaen. I stedet dro de til Primrose Hill i London for å spille cricket.
 • Test deg selv: Er du over ham?
 • Ta testen: Er han den rette?
 • Samlet de hippe

  Med seg hadde hun venninnene Pixie Geldof, Henry Holland, Remi Nicole, Alexa Chung og Nick Grimshaw, alle en del av Londons kuleste it-gjeng. Og når trendsetterne er ute og svinger balltreet, kan dette bety at den tradisjonsrike sporten er på vei oppover på motebarometeret.

  - Agyness var dårlig

  - De hadde det veldig gøy. Men Agyness var dårligst av dem alle. Jeg tror ikke hun kommer til å utgjøre en trussel mot landslaget, sier en kilde som smugkikket på spillingen til Female First.

  Ikke helt din greie?

  Synes du ballspill høres ut som en dårlig kur mot kjærlighetssorg? Da burde du kanskje heller prøve noen av kks samlivseksperts tips til hvordan du kan overleve å bli dumpet. Eller du kan gå en lang tur, mens du hører på musikken som hjelper mot knuste hjerter.Hvis ingenting hjelper kan det være greit å vite at du takler kjærlighetssorg bedre enn du tror.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer