Nettdating

Slik lager du en god datingprofil

Et bra bilde og et godt profilnavn er et must.

SLIK: Et naturlig smil og hodet litt på skakke gjør det mer attraktiv på nettdatingsidene. Likevel bør du prøve å unngå selfies.  Foto: Fotolia
SLIK: Et naturlig smil og hodet litt på skakke gjør det mer attraktiv på nettdatingsidene. Likevel bør du prøve å unngå selfies. Foto: Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Er du singel og bruker nettet for å finne den store kjærligheten? Da gjelder det å vite hva som er en god datingprofil og hva som ikke fungerer.

Nylig har forskere fra Queen Mary University of London samlet data fra 86 publiserte psykologi- og sosiologi-studier om tiltrekning og overtalelse (les mer om studien her).

Ved sine analyser klarte de å finne de mest effektive nettmetodene blant menn og kvinner som førte til dater.

Funnene har blitt publisert i tidsskriftet Evidence Based Medicine og avslører at det er flere ting enn bare et bra profilbilde som er viktig for å skape interesse, ifølge Foxnews.com.

LES OGSÅ: Slik lykkes du med nettdating

Slik bør navnet ditt være

Så hva bør du ha med i nettprofilen?

Et bra profilnavn er et must - spesielt et som begynner med de første bokstavene i alfabetet, ifølge undersøkelsen. På denne måten havner du høyt oppe, siden søkemotorer ofte søker etter navn alfabetisk. 

Profilnavnet skal si noe om deg, men sjekk også hva folk som du er tiltrukket av kaller seg for og finn noe tilsvarende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer