Sminkeguide

Slik legger du høstsminken!

Dyprøde lepper, militærgrønne øyne og metalliske negler. Vi viser deg teknikken - trinn for trinn.

HØSTSMINKE: Militærgrønne øyne, burgunderfargede lepper og metalliske negler er hot i høst! Foto: Astrid Waller og produsentene
HØSTSMINKE: Militærgrønne øyne, burgunderfargede lepper og metalliske negler er hot i høst! Foto: Astrid Waller og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne høsten skal makeupen være dramatisk! Farger som burgunder og militærgrønt er store trender, så vel som metalliske effekter. Her får du se de nyeste produktene og tips til hvordan du bruker dem.LES OGSÅ: Dette bør du ha i sminkepungenSkjønnhetsansvarlig i KK, Tone vid Skipa, har laget en nyttig og inspirerende sminkeguide. Se, lær og bli inspirert!

Leppene i fokus

Det er fint å holde øyensminken enkel når du går for en leppestift med mye farge. Vinrødt, plomme og bringebær - velg den nyansen du liker best. Trinn for trinn:1. Start med en lys skygge, gjerne en med litt shimmer i. Legg den på hele lokket, i øyekroken og under øyet.2. Legg så en lysebrun eller bronsefarget skygge opp til globallinjen og langs vippene under øyet.3. En sjokoladebrun kajal legges tynt langs vipperoten. Tips: Dus gjerne ut med en q-tips hvis linjen blir for hard.4. Legg til slutt leppestiften. Følg den naturlige leppekanten. Tips: Legg en lipliner først for å få leppestiften til å sitte ekstra godt. Tips 2: Ønsker du et mer glansfullt uttrykk, kan du legge en lipgloss over leppestiften.Det ferdige resultatet:Produktene vi brukte:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer