PLASSERING TELLER: Du bør studere ansiktet ditt og finne ut om det er rundt eller smalt før du påfører rougen. Du kan nemlig bruke den til å påvirke hvordan ansiktet ser ut.  Foto: Thinkstock
PLASSERING TELLER: Du bør studere ansiktet ditt og finne ut om det er rundt eller smalt før du påfører rougen. Du kan nemlig bruke den til å påvirke hvordan ansiktet ser ut. Foto: Thinkstock Vis mer

Rouge

Slik legger du rougen riktig

Enten du har rundt eller smalt fjes, kan du bruke rouge til å vise ansiktet ditt fra sin beste side.

Publisert
Enten du er vinterbleik eller sommerbrun, er rouge et produkt som virkelig kan transformere ansiktet ditt.

Plasseringen er svært viktig, og du bør ta deg tid til å bli kjent med ansiktet ditt, ikke bare «klæsje» fargen på uten mål og mening.

HAR RÅD: Makeupartist Hilde Pettersen Reljin lærer deg gjerne hvor du plasserer rougen.  Foto: Per Ervland
HAR RÅD: Makeupartist Hilde Pettersen Reljin lærer deg gjerne hvor du plasserer rougen. Foto: Per Ervland Vis mer
Vis mer

Synes rouge er vanskelig

Hilde Pettersen Reljin er makeupartist og kreativ direktør hos Zanzuel og Bekk. Hun ledet sminketeamet under innspillingen av «Trinny & Susannah – oppdrag Norge», som skal sendes på FEM denne våren.

KK.no møtte henne under innspillingen, makeupartisten sier mange av damene som satte seg i sminkestolen hennes var veldig usikre på sminke, og kanskje spesielt på nettopp dette med rouge, produktet somgir ansiktet liv og farge.

– Mange bruker faktisk ikke rouge i det hele tatt, sier makeupartisten.

Og det til tross for at rouge er det produktet som virkelig frisker opp ansiktet, ikke minst om vinteren.

Saken fortsetter under bildet


Slik legger du den riktig

Det mange ikke føler seg helt trygge på, er hvor den skal legges, og for å gjøre det enklere, har makeupartisten noen enkle regler:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer