Sexlyst

Slik piffer dere opp sexlivet

Disse tipsene er garantert å krydre opp hverdagen.

PIFFE OPP SEXLIVET: I denne saken får du ekspertenes beste tips til hvordan du og partneren din kan piffe opp sexlivet deres.  Foto: Shutterstock / MJTH
PIFFE OPP SEXLIVET: I denne saken får du ekspertenes beste tips til hvordan du og partneren din kan piffe opp sexlivet deres. Foto: Shutterstock / MJTH Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: La oss være helt ærlige: alle par trenger å piffe opp sexlivet sitt fra tid til annen – slik er det bare. 

Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å få piffen tilbake på soverommet. Vi har spurt to eksperter på feltet om de har noen gode tips å dele med oss. 

Men først, hvorfor er det så vanlig at piffen forsvinner?

LES OGSÅ: Fem ting som tenner kjæresten din

Føler seg ikke sett av partner 

Ulla Aasland, som er sexologisk rådgiver og driver privatpraksis, forteller at fenomenet er langt fra uvanlig. 

- Det første som skjer etter at man har vært forelsket og parforholdet går over i en mer dagligdags fase, er at hormonnivået, som i starten av forholdet gjorde sexlysten umettelig, går tilbake til et normalnivå. 

- For mange er det i tillegg vanskelig å balansere dagliglivets krav og forventninger sammen med det ideelle parforholdet. 

Når Aasland jobber med par og utfordringer knyttet til lyst, får hun ofte tilbakemelding på at en eller begge partene føler at de ikke lenger blir sett på samme måte som tidlig i forholdet. - Det er å føle seg verdsatt, attraktiv og sexy ovenfor partner er superviktig for at lysten ikke skal forsvinne. Derfor må man være klar over at man skal gi til partner, hver eneste dag, og at man skal ta vare på seg selv. - Et blunk, et spesielt blikk eller en fin tilbakemelding kan gjøre underverker for sexlysten. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer