Frisyre

Slik rocker du opp hårknuten

Slik gjør du en klassisk, stram hårtopp mer rocka, med en myk finish og et svart hårbånd.

FEMININT OG ELEGANT: Ved å tvinne inn et sløyfebånd får du en litt mer rocka og moderne vri på den klassiske hårtoppen.  Foto: Copenhagenfashionweek.com
FEMININT OG ELEGANT: Ved å tvinne inn et sløyfebånd får du en litt mer rocka og moderne vri på den klassiske hårtoppen. Foto: Copenhagenfashionweek.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hårtoppen er en av de mest elegante frisyrene vi vet om, og den går aldri av moten. Det er relativt enkelt å gjøre den mer moderne.

La deg inspirere av den rocka varianten med sløyfebånd fra catwalken i København.

Struktur møter mykhet

Under moteuka i København forrige måned viste Spon Diogo sin høstkolleksjon, inspirert av den varme, kjærlige Favonio-vinden.

Plaggene er myke og tunge med fokus på midje, bein og intrikate detaljer. Sminken var mørk og melankolsk med Rouge Noir-lepper og naturlig sminkede øyne.

På hårfronten gikk stylistteamet fra Wella for en stram, men lett rufsete oppsats i nakken. For litt ekstra drama ble et svart hårbånd tvinnet inn i hårtoppen.

Sånn gjør du det

  • Trinn 1: Føn håret tørt med en teksturspray, for eksempel Create Character fra Wella Professionals Styling. Krepp for volum og børst håret lett ut.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer