øyenskygge

Slik rocker du opp øynene

Og alt du trenger er én øyeskygge.

EN SKYGGE: Du trenger faktisk bare én øyeskygge for å få til denne looken.  Foto: Astrid Waller
EN SKYGGE: Du trenger faktisk bare én øyeskygge for å få til denne looken. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er nærmest forbudt - i alle fall uhørt - at man bare kan bruke en eneste skygge på øyelokket når man skal sminke seg.For er det noe «alle» makeup-artister prøver å banke inn i våre uproffesjonelle hoder, er det at vi alltid trenger minst to øyeskygger for å få et bra resultat. Ja, utenom trenden med kremskyggen som herjet i sommer, og som fortsetter utover høsten. Da holder det med en nyanse som man lett kan justere fargen på-LES OGSÅ: Denne looken går aldri ut på dato

Velg riktig produkt

I høst har de internasjonale makeupartistene nok en gang forandret litt mening. Tendensen på catwalken var klar; det er helt lov å bare bruke én skygge, og stilen er ganske rocka.Så hvordan kan du få mye ut av den ene skyggen? For det første må skyggen ha mye pigmenter slik at du kan bruke den på dine premisser - ikke skyggens. Farger som koksgrått, mokka, flaskegrønt og kongeblått er ypperlige farger å bruke.Klassisk soting av øynene er alltid en sikker teknikk, men du kan også prøve deg på røffere varianten som vi falt for - en utvidet liner, kun formet med koksgrå skygge.LES OGSÅ: Snarveien til snerten midje

Slik gjør du

For at sminken skal komme godt fram må huden rundt øynene være pen. Husk foundation, concealer og eventuelt highlighter.Primer får skyggen til å sitte bedre på lokket.Legg skyggen på nedre del av lokket. Gjør den ganske markert og avslutt skyggen i en spiss.Legg også skyggen under øyet. Du kan gjerne dytte litt skygge på våtkanten for et mer intenst blikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer