VELG RIKTIG BILDE: Ønsker du å se så lekker og attraktiv som mulig ut på bildet du bruker på sjekke-appen Tinder, eller nettdatingssiden Sukker? Da bør du få med deg dette! Foto: Thinkstock
VELG RIKTIG BILDE: Ønsker du å se så lekker og attraktiv som mulig ut på bildet du bruker på sjekke-appen Tinder, eller nettdatingssiden Sukker? Da bør du få med deg dette! Foto: Thinkstock Vis mer

Dating

Slik ser du best ut på sjekke-bildet

Dater du på nett eller Tinder? Da bør du få med deg dette!

Publisert

Nettdating er på god vei ut av tabufengselet, og flere og flere av oss møter den rette på nettet. Med den nye mobil-appen Tinder, som KK.no tidligere har skrevet om, er multimedial dating også blitt langt mindre formelt - og mye mer «akseptert».

Så dersom du er singel, og ikke har turt å kaste deg på de nye dating-trendene enda, er det bare å sette i gang!

Indre skjønnhet er selvsagt det viktigste når det kommer til det å finne en potensiell partner eller livsledsager, men du lurer kanskje på hvordan du skal trekke oppmerksomheten til dine mulige friere?


WhoWhatWear.com har undersøkt litt, og noen av tipsene vil kanskje overraske deg.

SJEKKE-APP: Tinder får mye skryt for å være enkel å bruke, og antall norske brukere har økt kraftig de siste ukene.  Foto: Apple Store
SJEKKE-APP: Tinder får mye skryt for å være enkel å bruke, og antall norske brukere har økt kraftig de siste ukene. Foto: Apple Store Vis mer

Ha løst hår
Vi kvinner er glad i forskjellige versjoner av oppsatt hår, men dessverre er et av livets triste fakta at menn foretrekker langt hår. Det har antageligvis noe å gjøre med at lange lokker symboliserer fruktbarhet, som stammer fra seksuell darwinisme. Uansett, dersom du virkelig går inn for å finne mannen i ditt liv, sats på løst hår på sjekke-bildet.

Helfigursbilder er best
Ifølge en ny undersøkelse gjort av datingnettsiden Zoosk.com, mottok brukerne med helfigursbilder hele 203 prosent flere meldinger enn de med nærbilder eller beskjærte bilder. Dette kan vel oversettes til at menn vil se hele pakka.

LES OGSÅ: Så lang bør første date være

Hold deg innendørs
Den samme undersøkelsen viste også at kvinnene med bilder tatt innendørs mottok 60 prosent flere meldinger enn de med utendørsbilder. Dette har nok enkelt og greit bare å gjøre med at lyset innendørs ofte er mer flatterende for ansiktet.

Dropp mønstrene
Vi vet det svir litt, men den nye, mønstrede kjolen bør bli i skapet akkurat i denne sammenhengen. Mønstre, og metalliske stoffer for den saks skyld, får fort bildet til å fremstå som litt travelt, og dette tar bort fokuset fra det viktigste: deg.

GJØR DET SELV: Smink deg pent, men enkelt.  Foto: ThinkStock
GJØR DET SELV: Smink deg pent, men enkelt. Foto: ThinkStock Vis mer

LES OGSÅ: Slik blir datingen en suksess

Kle deg i rødt
Ifølge en undersøkelse fremstilt i boka «Drunk Tank Pink», mottok kvinner kledt i rødt mellom fire og sju prosent flere meldinger fra menn. En mulig forklaring på det er fargens historiske assossiasjoner til lidenskap og romantikk. I tillegg signaliserer rødt seksuell mottakelse fra et biologisk standpunkt.

Smink deg selv
Med mindre du har en førsteklasses stylist boende over garasjen din, er det lurest å legge sminken din selv. Det er mer sannsynlig at du vil klare det du bør sikte etter - nemlig å se mest mulig ut som deg selv. Du kommer nok ikke til å ha falske øyenvipper og plettfri foundation på første date, og du vil vel ikke bli beskyldt for falsk markedsføring? 

LES OGSÅ: Hvorfor ringer han ikke?

Dropp blitsen
I tillegg til at du risikerer røde øyne, har hard blits en tendens til å få deg til å se eldre ut. Så, med mindre du satser på herremenn i sekstiårene, bør du skru av lynsymbolet.

Kle deg slik du ville gjort på en date
Dette er en enkel måte å automatisk unngå noe som er for sexy eller eksentrisk. Hold deg til noe enkelt og stilig!

DROPP KATTEN: Kvinner med bilder sammen med kjæledyr får mindre respons. Foto: Africa Studio - Fotolia
DROPP KATTEN: Kvinner med bilder sammen med kjæledyr får mindre respons. Foto: Africa Studio - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Gutta vil at du skal ta initiativ

Hold katten utenfor
Undersøkelser viser at bilder som inneholder kjæledyr får mindre respons. Det samme gjelder bilder med venninner. Kanskje synes frierne det blir litt slitsomt å finne deg blant venninnegjengen som fester på stranda. Kjør solo!

Dropp selfien
Som de fleste med smarttelefon kan skrive under på, er det vanskelig å fange din beste vinkel fra bare en armlengdes avstand. I tillegg til det kan selfies oppfattes som litt narsissistisk. Få en venninne til å ta bildet ditt, for eksempel.

Lykke til med nettdatingen! Husk, hver dag møter noen av oss at mannen de vil gifte seg med.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer