Andie Macdowell

Slik ser hun ut nå

Over 20 år har gått siden hun spilte i «Fire bryllup og en gravferd».

MØRKHÅRET SKJØNNHET: Andie MacDowell holder seg utrolig godt til å være 57 år! Foto: NTB Scanpix
MØRKHÅRET SKJØNNHET: Andie MacDowell holder seg utrolig godt til å være 57 år! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Da Andie MacDowell (57) spilte amerikanske Carrie i den britiske romantiske komedien «Fire bryllup og en gravferd» i 1994, sjarmerte hun nok langt flere enn Hugh Grants (54) rollefigur Charles.

Den flotte skuespilleren befinner seg nå på filmfestivalen i Cannes - og det er vanskelig å tro at over 20 år har gått siden den Oscar-nominerte komedien hadde premiere.

LES OGSÅ: - Céline Dion ser bedre ut enn noen gang!

Imponert på den røde løperen

57-åringen, som i år er aktuell i «Magic Mike XXL», har imponert på den røde løperen under filmfestivalen.

Mandag iførte hun seg en glitrende, korallfarget kjole fra Elie Saab til «Inside Out»-premieren, og ABC News er full av lovord om stjernen.

- Hun beviser at alder ikke er noe hinder for skjønnhet, skriver nettstedet, og mener at utringningen hennes oser av «sensualitet og selvsikkerhet».

Andie, som har tre voksne barn med eksmannen Paul Qualley, stjal glansen fra mye yngre stjerner på «Inside Out»-premieren, ifølge ABC News.

Den mørkhårede skjønnheten, som har vært en av L'Oréals frontfigurer i snart 30 år, strålte på filmpremieren og poserte med et bredt smil for pressefotografene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer