Sex og singelliv:

Slik ser «Sex og singelliv»-damene ut i dag!

Og dette gjør de: En har skilt seg tre ganger, en er blitt dyreforkjemper, en designer sko og en er blitt lesbisk.

SEX OG SINGELLIV: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis slik de så ut i 1998 - da første episode av «Sex and the city» rullet over amerikanske TV-skjermer. Foto: NTB Scanpix
SEX OG SINGELLIV: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis slik de så ut i 1998 - da første episode av «Sex and the city» rullet over amerikanske TV-skjermer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: HBO-serien «Sex and the city» - eller «Sex og singelliv» som den er oversatt til på norsk - rullet for første gang over skjermen 6. juni 1998.

Det tok ikke lang tid før TV-serien om de fire bestevenninnene, bosatt i storbymetropolen New York, virkelig tok av blant folket.

LES OGSÅ: Bli med på sniktitt hjemme hos Sarah Jessica Parker

Vi kjente oss igjen i hverdagslige ting som det å spise kake man egentlig har kastet i søpla, ikke vite hva man skal kle seg i - til tross for at man har et helt klesskap fullt av klær, og det å date idiotiske gutter som enten bruker for mye tid på seg selv, ikke vet hvordan man skal tilfredstille damer eller slår opp på post it-lapper.

Og ikke minst kjente vi oss i gjen i Carrie Bradshaws søken etter den altoppslukende kjærligheten.

Nesten 20 år siden første episode

Det er gått over 17 år siden vi så dem sammen for første gang, og det er 11 år siden Samantha Jones, Miranda Hobbes og Charlotte York fikk Carrie Bradshaw hjem igjen etter noen fatale uker i Paris.

Etter at TV-serien sluttet i 2004 har gjengen spilt inn to kinofilmer basert på de seks sesongene, og det spekuleres i om en tredje film skal spilles inn, skrev HarpersBazaar i september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer