- Mitt ønske er å inspirere og oppfordre til sunn matglede og nytelse, sier Dr. Fedon Lindberg, som er fagansvarlig for bladet som er i butikkene mandag 3. september.
Med på laget har han blant annet redaktør Katrine Johns og kokk Per Lauritz Lien. Sammen skal de fokusere på sammenhengen mellom hva du spiser og hvordan hjernen fungerer.
- Folk vil vite mer om hva de putter i seg, hvordan det virker og hva det gjør med dem, sier Katrine Johns til KK.no.
Sunne og gode oppskrifter finner du her.
Hun understreker hvordan forskning viser at riktig mat er nødvendig for en rekke av kroppens og hjernens funksjoner. I tillegg peker hun på en økende bevissthet rundt sammenhengen helse, livsstil og kosthold, inkludert barn og kosthold.
- Antioksidanter og fettsyrer er drivstoff for hjernen, og gjør at man yter bedre, husker bedre og konsentrerer seg bedre, opplyser Johns, og håper bladet vil vise at det er enkelt å leve litt sunnere og å ta bedre vare på seg selv.
- Det er ikke de store endringene som skal til, men økt bevissthet, kunnskap og fokus, sier Johns.
Hovedmålgruppen er kvinner som har rundet 30 år.
- Det er ofte kvinner som er flinkest til å ta vare på både egen og familiens helse, sier redaktøren.
LES OGSÅ:
