Klær

Slik skal du se ut i 2009

Her er neste års heteste sminketrender.

Slik skal du se ut i 2009
Publisert
Sist oppdatert
Visst er det litt igjen av vinteren ennå. Noen flere måneder igjen hvor du må regne med å gå rundt innpakket som Michelin-kvinnen i en stor jakke, med en strikket lue som flatklemmer sveisen og med øyesminke som blir ødelagt av sluddet.

Har vært spikret lenge

Men folkens, vi kommer med nyheter: Vårmoten er nær. Faktisk har den vært klar siden designerne viste fram neste års kolleksjoner under moteukene tidligere i høst. Men nå er både vårens klær og makeup på vei til en butikk nær deg. Og mens vi drømmer om solbriller og plussgrader kan vi se litt nærmere på sminketrendene som blir de gjeldende denne våren.
 • 8 trender som vil vare
 • 10 tøffe trøyer
 • Hårfargen alle er ville etter
 • Trend 1: Porselensdukke-stilen

  Sart og yndig sminke med lys, nesten gjennomsiktig hud og friske roser i kinnene er en av vårens hovedtrender. Denne stilen er nydelig både til kjoler og jeans.

  Trend 2: Knallfargede lepper

  Blek hud, lite øyesminke og sexy, røde lepper er en sofistikert og søt makeup som vi vil se mer til utover vinteren og våren. Det geniale med denne looken er at den tar kort tid å få til selv, og er like passende enter både til vinterhuden og når vårsola kommer.

  Trend 3: Kraftige øyebryn

  Trenden med naturlige, men velformede øyebryn fortsetter. Så la pinsetten hvile også i 2009.

  Trend 4: Sotet øyesminke

  Å legge en sotet øyesminke er en sminketeknikk det er vel verdt å bruke litt tid på å lære seg. Ikke så vanskelig som det ser ut, og en klassiker på sminkefronten. Looken kan lett varieres med sesongens trendfarger.

  Trend 5: Plommerøde lepper

  Det er ikke bare de brannbilrøde fargene som er i skuddet til å våren. Nytt er det at også dypere farger er tilbake. Vil du prøve noe nytt til festen, legg på et lag av en mørk og syndig rødvinsfarge.

  Trend 6: Eksperimentell øyeskygge

  Under moteukene hvor neste års trender ble vist fram, var det mye ny og spennende øyesminke å se. I fjor så vi mye til knallfargede toner av gult, aqua og lilla, men i år er det dusere nyanser av rosa og grønt som er det heiteste.

  Trend 7: Frisk og naturlig hud

  Etter noen år hvor hud så matt som tapet har vært idealet, er det nå mer fokus på at huden skal se sunn og frisk ut. Hud som er kunstig mattet med mye pudder kan fort se litt død og gusten ut. Bruk gode renseprodukter, og en foundation som lar huden puste og ikke tetter porene, så vil du se ut som du kommer rett fra fjelltur.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer