Sminketrend

Slik skal du sminke deg i høst

Grønne øyne, matte lepper og dramatisk maskara.

HØSTEN 2013: Grønne toner, matte lepper og sorte markerte øyne er sminketrendene denne høsten. Foto: All Over Press
HØSTEN 2013: Grønne toner, matte lepper og sorte markerte øyne er sminketrendene denne høsten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I høst kan du velge mellom klassiske sminkeuttrykk som matte feminine lepper og markerte sorte øyne, eller så kan du våge deg på noe mer eksperimentelt og kjøre på med en fargerik kajal og skygge.LES OGSÅ: Slik finner du den perfekte eyelineren

Grønn skala

De fleste av oss holder seg på matten og sverger til trygg sort kajal og maskara, og bruker øyenskygger i duse farger som nesten ikke blir lagt merke til. Og det er trendy det, men til høsten vil det bli en slutt på dette, for da skal nemlig øyensminken gå i grønne toner.Men ingen grunn til panikk, det fine er at du trenger ikke være av den vågale typen for å følge trenden. Bruker du for eksempel en irrgrønn, skimrende mosegrønn eller dus khaki øyenskygge på øyelokket, kan dette skape en sofistikert look og fremheve fargen på øynene dine. Dersom du ønsker et mer lekent utseende er en grønn kajal det du trenger. Det ser superlekkert ut med en markert grønn linje som rammer inn øynene. (saken fortsetter under bildet) Se vår kjøpetips her:

LES OGSÅ: Slik får du øyenskyggen til å sitte lenger

Matte lepper

Vi kvinner elsker å ha fargerike lepper, og det er utrolig hvilke underverker en leppestift kan gjøre med selvtilliten. Dersom du er en lipgloss-fan og har titalls i de aller fleste rosanyanser, er det på tide å pakke disse vekk. Til høsten skal leppene være matte i mørke farger som plomme, rødt og burgunder. Dette skaper en dramatisk look og leppene dine kommer i fokus. For å matte ned en leppestift er et godt tips å dytte den på med fingeren slik at resultatet blir mer naturlig. (saken fortsetter under bildet) Se våre kjøpetips her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer