Trening

Slik skal treningstøyet se ut denne våren

Gir deg garantert motivasjon til å komme i gang med treningen!

GÅ FOR FARGER OR PRINT: Ifølge Silje Landevåg, som er gründer av GetInspired.no, er de hotteste fargene denne sesongen rødt, gult, blått og korall. Foto: Fotolia/Produsenten
GÅ FOR FARGER OR PRINT: Ifølge Silje Landevåg, som er gründer av GetInspired.no, er de hotteste fargene denne sesongen rødt, gult, blått og korall. Foto: Fotolia/Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Drømmer du allerede om vår?

Hvis du syns det blir lenge å vente, kan du jo starte med å friske opp garderoben litt. Og hvorfor ikke starte med treningsklærne dine?

Ikke nok med at friske farger gir deg assosiasjoner til lysere tider, men de kan faktisk gi deg ekstra motivasjon og energi.

Og denne våre bør du helst se etter gult, blått og korall.

LES OGSÅ: Trene i kulda? Husk dette!

Like aktuelt som hverdagsplagg

– En sporty livsstil er supertrendy om dagen, og den urbane jenta bruker løpetightsen like mye i bybildet så vel som på trening, forteller Silje Landevåg, gründer av Getinspired.no.

Dette har også catwalken til flere designere båret preg av, og modellene kombinerer gjerne flotte kjoler med sneakers for en mer avslappet stil.

Fargene som er spesielt aktuelle denne sesongen, er - ifølge Landevåg, gult, blått, korall og rødt. I tillegg kommer vi til å se mye spreke print.

– Når det kommer til snitt, er gjerne toppene litt lengre og løsere. Mange av plaggene har også feminine detaljer, som blonder eller rysjer i ryggen som er ypperlig hvis du har litt ekstra, sier hun.

VÅRFRISKT TRENINGSTØY:


LES OGSÅ: 30 minutter er alt som skal til

Kan brukes til det meste

I motsetning til tidligere har det blitt mye enklere å kjøpe treningstøy - nå kan du nemlig bruke det meste til all slags trening.– Før kategoriserte vi treningsklærne inn i ulike sjangre som løping, yoga og dans. I dag bruker vi plaggene våre til alle treningsformer, så lenge de har tekniske kvalitetene som er nødvendig, sier Landevåg.

Dermed blir det langt flere muligheter.

– Det gjør at du kan velge og vrake og blande sammen det du liker fra alle kategorier.

Bare husk at undertøy også er viktig, og at du hvert fall ikke må droppe undertøy på spinningtimen, ettersom det kan gi noen uheldig konsekvenser for deg senere.

Shape tights er fortsatt det hotteste

Hvis du er blant dem som er blitt fullstendig avhengig av de populære shape-tightsene, har Landevåg gode nyheter til deg.

– Shapetrenden fortsetter, og det vil den gjøre i lang tid fremover! Vi elsker treningsbukser som former, løfter og holder inne, forteller hun.

– Vi stiller høye krav til plaggene, og vi er veldig opptatt av god passform og funksjon.

I tillegg til shape-tights, er det for tiden også veldig populært med kompresjonstøy - det vil si treningstøy som skal bidra til å øke blodsirkulasjonen din og er spesielt effektivt hvis du foretrekker å løpe.

Likevel er komfort det viktigste, så finn treningstøyet som passer for deg.

Silje Landevåg er Gründer av GetInspired.no. Foto: GetInspired.no
Silje Landevåg er Gründer av GetInspired.no. Foto: GetInspired.no Vis mer
MANGE MULIGHETER: Ettersom du nå kan bruke treningstøyet til de fleste treningsformer er det lang flere muligheter når det kommer til å mikse og matche. Foto: AntonioDiaz - Fotolia
MANGE MULIGHETER: Ettersom du nå kan bruke treningstøyet til de fleste treningsformer er det lang flere muligheter når det kommer til å mikse og matche. Foto: AntonioDiaz - Fotolia Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer