Los Angeles

Slik takler du nerden

Møtt en nerd som du ikke riktig kommer inn på? Her er guiden.

Slik takler du nerden
Publisert
Sist oppdatert
TV-serien «Prinsessen og professoren» ble ingen højdare, men nerden kom om ikke annet frem i lyset.
 • Ordliste for menn og kvinner
 • Mannens hemmelige språk
 • Slik fanger du ham
 • - Det tar tid å bli kjent med en nerd, røper vinneren av den amerikanske versjonen av tv-programmet «Prinsessen og professoren», Josh Herman, til samlivsmagasinet Tango.Etter at programmet gikk av lufta fikk nerden blod på tann og laget en håndbok for hvordan man skal navigere i nerdenes verden.- Vi er nemlig ikke like alle sammen, sier han.

  Tegneserienerden

  Denne gutten kjennetegnes ved blekkfingre og digre silkeboxere med Tommy og Tiger’n på.Han er i sitt rette element på den årlige tegneseriemessen i San Diego, men trives ellers blant leketøysfigurer og overvektige menn i Supermann-kostymer.Tegnserienerden kan gjerne komme med en kommentar som:- Det ser ut som vi trenger et morsomt kondom.Går dette rett hjem, vær forberdt på timelange diskusjoner om hvem som ville vunnet i en Batman versus Supermann-kamp.

  Science fiction-nerden

  Han går gjerne i en Star Wars T-skjorte og har alle dvd-boksene med de viktigste science fiction-filmene gjennom tidene stilt opp som blikkfang i stuen.For ham er det helt normalt å stille på førvisninger av filmer eller å campe utenfor for å sikre seg at han er blant de første som får sett en omtalt sci-fi-film.En kommentar du kan belage deg på er: - Du vet, det er ikke bare Star Wars-plakatene mine som henger beleilig til.Går dette rett hjem hos deg, lær deg først som sist at du ikke skal gjøre brå bevegelser i nærheten av de små og sirlig oppsatte figurene fra X-files, Star Wars eller Babylon 5. Nervøse sci-fi-nerder er utrolig uforutsigbare.

  Datanerden

  Han kjenntegnes gjerne av blek hud og karpal-tunnel syndrom, alså musesyke.Han føler seg hjemme i kjellere, på internettkafeer eller på alle steder hvor han kan stjele en trådløs tilkobling.En typisk kommentar fra ham kan være en kryptisk beskjed, med deretter påfølgende oversettelse.- URAQT WTGP F2F? (Det betyr: Du er snadder, vil du møtes ansikt til ansikt?)Dersom du går med på en date med denne karen, sørg for å lære deg forskjellen på Windows, Leopard og Linux. Hvis han gir deg komplimenter for dine A’er, B’er, C’er eller D’er, spar deg for rødmingen, det er ikke puppene, men diskettstasjonene dine han snakker om.

  Mattenerden

  Han kjennetegnes av en laboratoriefrakk, en kalkulator som ser ut som en teknisk nyvinning av en annen verden og penneflekker på fingrene.Han føler seg mest hjemme på studentlaboratoriet, på hemmlige vitenskapelige klubbmøter og i foredragssaler.Du kan vente deg en kommentar á la:- Skatt, du har flere kurver enn en ølflaske. Går dette rett hjem hos deg, lær deg å legge til denne kommentaren etter hver eneste ting du sier:- Nåvel, kanskje det ikke gir mening i denne dimensjonen.

  Spillnerden

  Han kjennetegnes av knekkende fingre, brusånde og ostepop-smuler på fingertuppene.Han er på hjemmebane når han entrer Electronic Entertainment Expo, en viktig årligdata- og videospillmesse i Los Angeles, hvor nye spillkonsoller og spill blir presentert. Belag deg på å bli med på elektronikkmessen i Lillestrøm.En kommentar fra ham kan være:- Skal vi koble oss til hverandre? (Dette har ikke noe med kroppslig dynamikk å gjøre, men om å være online samtidig slik at dere kan spille x-box sammen, fra hvert deres sted.) Dersom dette går rett hjem hos deg, ikke still deg foran tv’en og start tidenes strippeshow. Du kommer bare til å irritere ham. For å sikre deg at dere alltid har noe givende å gjøre, bær med deg kopier av Halo 3, Guitar Hero eller Mass Effect. LES OGSÅ:
 • Slik skal en bra mann være
 • Slik avslører du ham
 • Meninger om menn
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • Ta testen: Hvilken sex-type er du?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.