Tidsklemma

Slik takler du tidsklemma

Det handler om å prioritere riktig i hverdagen.

TIDSKLEMMA: Det kan være krevende å sjonglere alt man skal rekke i løpet av en dag.  Foto: Shutterstock / Ataka
TIDSKLEMMA: Det kan være krevende å sjonglere alt man skal rekke i løpet av en dag. Foto: Shutterstock / Ataka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Yrkesliv og familieliv blir ofte stilt opp som motsetninger. Skal du ha en karriere går det utover familien – og vil du gi alt for familien må du gi opp karrieredrømmen.

Det ønsker forfatter og personlig rådgiver Daisy Løvendahl å ta et oppgjør med. 

– De fleste mennesker ønsker seg både en meningsfull jobb og et rikt personlig liv med familie, venner og et lidenskapelig parforhold. Da synes jeg at vi skal prøve å få til nettopp det. Det skarpe skillet mellom privatliv og arbeidsliv er litt gammeldags, synes jeg. I dag er det mange som jobber ikke bare for å tjene penger, men også fordi de elsker jobben sin. Hvorfor skulle vi velge bort noe som gir stor verdi og glede i livet vårt? spør Daisy Løvendahl, som selv er selvstendig næringsdrivende. 

LES OGSÅ: Stress ned på 60 sekunder

Sjonglerer i hverdagen

Med inspirasjon helt tilbake fra de gamle grekerne, filosofer som Kierkegaard, Sartre og Nietzsche samt sine egne og klientenes dilemmaer, har hun i Danmark gitt ut boken Lev – kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere. Det er en nøtt for mange, og også for Daisy som er gift og mor til to barn. Hun vil gjerne være en nærværende mor og en god partner. Samtidig er arbeidslivet med på å gi henne en tilfredsstillende følelse av å bidra til verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer