<strong>HVERDAGSGLAM:</strong> Nedtonet burgunder er lekkert til hverdags. Få KKs beste tips til hvordan du gjør det. Foto: Astrid Waller
HVERDAGSGLAM: Nedtonet burgunder er lekkert til hverdags. Få KKs beste tips til hvordan du gjør det. Foto: Astrid Waller Vis mer

Sminke

Slik toner du ned den røde leppestiften

Nedtonet burgunder er superfint til hverdags - og til sterk øyesminke.

Publisert
Sist oppdatert
Den store festsesongen er over, men rød og burgunder leppestift er like rålekkert.

Er du ikke bekvem med å bruke leppestift, men synes det er fint, er denne teknikken en super måte å venne seg til den faste konsistensen og sterkere farger på.


Slik gjør du:


Her er 3 gode hjelpere:

LES OGSÅ: Hvilken rød leppestift er best?

Hjelp til tørre lepper

Med de drastiske temperaturendringene vi har opplevd de siste ukene, er det mange som opplever at huden og leppene blir tørre, såre og sprukne.

Kald og tørr luft ute, i kombinasjon med tørr og varm luft inne, gjør huden - også på munnen, ekstra utsatt, og hos noen blir leppene faktisk så såre at de sprekker opp og blør.

- Det er ingen vits i å skrubbe eller bruke peeling på såre/tørre lepper. Det absolutt beste er å smøre dem, sier hudlege Ole Martin Rørdam, som jobber på hudavdelingen ved St. Olavs Hospital og privat i Trondheim (Dermatologi.no) til KK.no.

Han anbefaler rett og slett brystvortekremen Purelan som du kan lese mer om her.

LES OGSÅ: Her er KKs sminkefavoritter i 2012
LES OGSÅ: Sminkekostene alle kvinner bør eie

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer