Kropp

Slik trener Beyoncé

Ingenting kommer gratis, unntatt oppskriften da - den får du her.

Vi mistenker at artistens armer er blitt en smule retusjert her, men slik fremstår hun altså på et ferskt promobilde.
Vi mistenker at artistens armer er blitt en smule retusjert her, men slik fremstår hun altså på et ferskt promobilde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Beyoncé Knowles er ikke bare kjent for sin flotte sangstemme og danseferdigheter, men artistens flotte kropp og kurver har fått vel så mye oppmerksomhet i media og er blitt et forbilde for mange unge kvinner verden over. Men hva er hemmeligheten bak den veldreide kroppen hennes? Magasinet Self har fått vite svaret. Treningstrendene vi ler avHer er triksene: 1. Jeg jobber for detFor å kunne klare å både synge og danse på turneer og så videre så krever det at jeg trener fem dager i uken sammen med en personlig trener. Hver økt innebefatter blant annet 100 knebøy, steps på kasse og gående utfall.Slik får du trendkroppen2. Jeg gjør det gøyDet kan fort bli litt kjedelig å trene overkroppen så jeg har min egen vri, jeg setter nemlig på en sang jeg bare elsker også trener jeg biceps med vekter for eksempel gjennom hele sangen, eller bokser. Velg riktig treningsmusikk3. Jeg vet hvordan jeg motiverer meg selvHva er vitsen med å løpe hvis du ikke løper mot noe? Jeg ser på et bilde av en Oscar-statuett mens jeg løper så jeg på en måte løper mot mitt neste mål. Jeg ser på den og tenker, ok – jeg er nødt til å holde meg i form.Festlig fettforbrenning4. Jeg er konsekventFør turneen jeg dro ut på 26. mars så øvde jeg for eksempel på koreografien i 9 timer hver dag, syv dager i uka iført nesten 13 centimeter høye høye stiletter. (603 timer i hæler i løpet av øvingsperioden…) Tren i stiletthæler5. Jeg vet hvor viktig selvtilit er Alt handler om selvtillit, forklarer Beyoncé magasinet Selfs utsendte og røper at hun øver seg mye på sexy gange. - Det ligger i hoftene, len deg litt tilbake, strekk hals og hold skuldrene lavt og sett den ene foten foran den andre, sier artisten. Les mer om hvor viktig holdningen er for figuren her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer