Oscar

Slik trente hun for å få det til

Superstjernen har gått ned 36 kilo. Her er hemmeligheten.

Hun var ikke nominert til noen priser. Men den som vakte størst oppsikt på den rød løperen var uten tvil Jennifer Hudson. Foto: All Over Press
Hun var ikke nominert til noen priser. Men den som vakte størst oppsikt på den rød løperen var uten tvil Jennifer Hudson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går kveld ble igjen den gjeveste prisen av dem alle – Oscar-statuetten – delt ut til noen svært talentfulle få.

Natalie Portman fikk prisen for beste kvinnelige hovedrolle for «Black Swan». Colin Firth tok den mannlige hovedrollen til britene for «King's Speech».

Men den som vakte størst oppsikt på den rød løperen var imidlertid Jennifer Hudson.

SE OGSÅ: Hun var aller vakrest

Gått ned 36 kg

«Dreamgirls»-skuespilleren – som selv fikk Oscar-statuett for beste kvinnelige birolle i 2006 – har gått drastisk ned i vekt siden den gang.

På Oprah Winfrey Show i februar fortalte hun at hun har mistet over 36 kilogram. Og i går kveld fikk hun vist fram den nye kroppen på den røde løperen i en knalloransje Versace-kjole.

SE OGSÅ: Slik lever de sunne kjendisene

Se store bilder her:


Slik trener hun

Ifølge nettsidene til ExtraTV ble Hudson motivert til å bli kvitt de overflødige kiloene etter å ha født barn i 2009.

- Etter å ha vært gravid i flere måneder, hvor jeg sa at jeg ønsket kroppen min tilbake, gjorde jeg noe annerledes. Og jeg fikk faktisk en helt ny kropp, sier sangfuglen.

Og de sunne livsstilsendringene håper hun å gi videre til sønnen David Otunga Jr.

- Dette er en god måte å vise min sønn hvordan jeg ønsker at han skal vokse opp, for det er så mange som legger seg til dårlige vaner. Jeg vil være et godt eksempel for ham, sier hun ifølge Huffingtonpost.com.

Og Hudson holder kiloene unna ved å spise sunt og gjøre fire sett med armhevinger, knebøy og sit-ups hver dag. Treningsprogrammet inkluderer dessuten en time med intens kondisjonstreng og enda en time med styrketrening.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer