Sex

Slik unngår du kjedelig sex

Gjør du dette, slipper du å bli stemplet som «dårlig i senga».

Foto: Blend / Image Source
Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har sexlivet mistet piffen og du føler at alt som skjer i senga er i beste fall halvhjertet? Sjekk ut disse rådene, så får du et bedre sexliv.

Les også: 50 feil kvinner gjør i senga

Frykter potetsekk-stempelet

Peder Kjøs, psykolog for kk.no, har fått følgende spørsmål fra en av våre lesere:

Man hører i blant menn klage over damer som «ligger der som en potetsekk» når man har sex. Jeg skjønner at det kan bli kjedelig i lengden for mannen når han gjør all «jobben» i misjonærstillingen.

Når jeg har sex kysser jeg partneren min, og bruker hendene mine til å stryke ham rundt omkring på kroppen. Men hva annet kan jeg gjøre for å gjøre det bedre og mer spennende for ham?


Les også: 50 feil han gjør i senga

Peder Kjøs svarer:

- Du høres ikke ut som noen potetsekk, synes jeg! Menn tenner ofte mer enn kvinner på variasjon og nye ting i senga, men det de egentlig tenner mest på, er at kvinnen viser at hun er opphisset og vil ha ham, skriver psykologen.

Her er hans forslag for et bedre sexliv:

- Å kysse og stryke fungerer oftest bra, men det kan også være spennende å ha oralsex, onanere hverandre, lage lyd og bare bevege seg mer. Noen menn liker at kvinnen ligger eller sitter øverst, noe som ofte er slitsomt for henne, men hvis du vil, trenger du jo ikke å gjøre det så lenge. Bare det å bevege seg og skifte stilling i noen minutter er ofte mer enn nok. Bruk fantasien, og ikke la deg presse til varianter som du ikke har lyst på.

Les også: Sexspørsmålene vi rødmer av

Dette fungerer også

Har du hørt om CAT-stillingen? Dette er en stilling som er spesialdesignet for kvinner, og står for coital alignment technique.

Den er spesielt utviklet med tanke på kvinnelig orgasme, men kan også fort bli mannens favoritt.

Slik gjør du det: (klikk her for bilde)

1. Han ligger øverst. Hodet hans hviler på madrassen ved siden av hennes.
2. Hun slynger beina rundt lårene hans.
3. Han skyver seg opp mot bekkenet hennes, slik at penisroten presser mot klitoris.
4. Nå kan den rolige gyngebevegelsene i bekkenpartiet begynne: Ved hvert «støt» vugger hun seg opp mot ham, og han presser imot med akkurat litt mindre motstand.

Les også: Den ultimate stillingsguiden

Farlige stillinger


Liker du og partneren din å eksperimentere og prøve ut nye stillinger? Nettsiden Ranker.com har kåret de fem skumleste sexstillingene, og her kan du se hva du bør prøve - eventuelt holde deg laaaangt unna.

Har du noen gang tenkt på at oppførselen din etter sex er minst like viktig som under selve akten? Disse tegnene bør du være obs på, for det kan faktisk skade forholdet ditt mer enn du tror.

Sjekk også ut vår ultimate stillingsguide for mer inspirasjon og nytelse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer