Finne Den Rette

Slik vet du at han er den rette

Du bør ikke la den biologiske klokken påvirke valget ditt.

ER HAN DEN RETTE?: Det er umulig å si 100 prosent sikkert om han er den rette for deg eller ikke, men det finnes noen indikatorer som kan gi deg en god pekepinn.  Foto: contrastwerkstatt - Fotolia
ER HAN DEN RETTE?: Det er umulig å si 100 prosent sikkert om han er den rette for deg eller ikke, men det finnes noen indikatorer som kan gi deg en god pekepinn. Foto: contrastwerkstatt - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du nettopp begynt å date en skikkelig drømmemann, men er likevel usikker på om han er den rette? Da er du ikke alene.

Vi kvinner er kravstore når det kommer til menn, og det er nok derfor vi gjerne kysser én  frosk eller ti fremfor å ta til takke med den første og beste mannen vi møter.

Men hvordan kan du egentlig vite om han er verdt å satse på eller ikke? Ekspertene forteller at man aldri kan vite hundre prosent sikkert om han er «den rette», men at det likevel finnes et par indikasjoner du kan se etter.

LES OGSÅ: Kan du finne kjærligheten via mobilen?

Ikke la den biologiske klokken styre deg

Kate Elin Søyland, som er par- og familieterapeut hos Åpen Dialog i Sandnes, forteller til KK.no at det er viktig å ikke slå seg til rette med en mann kun fordi en føler at tiden begynner å renne ut.

- Hastverk og ikke minst den biologiske klokken hos kvinner kan skape krøll for ditt mål om å finne en potensiell livspartner – husk, hastverk er lastverk.

- I tillegg vil negative tanker som for eksempel «nå må jeg finne meg en mann før det er for sent», skape stress og dårlig karma, som igjen kan gjøre at du tiltrekker deg feil person eller at du ikke ser prinsen som står rett foran deg, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer