Lipgloss

Slik vil vi sminke oss i 2010

Trendvarselet er klart.

Duse pasteller og friske rødfarger er to av vårens hovedtrender.
Duse pasteller og friske rødfarger er to av vårens hovedtrender. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om det fortsatt er mørk vinter ute, er vårmoten nær. Er ikke det hyggelig å vite? Faktisk har den vært klar siden designerne viste fram neste års kolleksjoner under moteukene i høst.

Yndige pasteller

Og vårens sminketrender er noe å glede seg til. Den aller viktigste trenden som kommer er lyse pasteller i ulike nyanser. Vi kommer til å få øyeskygger i tandre pudderfarger og duse gråtoner. Og den viktigste leppefargen er rosa - vi vil se mye til både gammlerosa, lyserosa og en friskere fuchsiafarge. Denne trenden er lett og like og lett og bruke, og vil være et sikkert sminkevalg denne våren.

Stilig 50-tall

Men det kommer også mer eksperimentelle trender. Hard, sotet øyesminke vil vi se mer til. Det samme gjelder en en mer vågal 50-tallsmakeup med retroturkis og grønn øyeskygge, gjerne kombinert med knallrød leppestift.

Og et par vi har sett før...

Trenden med korallfarger til leppene ser ut til å holde stand. Men nå kommer også korallfargene som øyeskygger og rouge. Lekkert til gyllenbrun hud, og en klar sommertrend.

Her kan du se alle sminkestilene for 2010:
Stor variasjon også i catwalktrendene


Vi har sett på trendvisningene for våren 2010, og plukket ut de frisyrene som kommer til å bli de aller heiteste til våren. Vi har også plukket ut de stjernefrisyrene som vi vil se mer til utover vinteren og våren.

Stilene som kommer er nydelige og faktisk enkle å få til selv (klikk på bildene så blir de større)


Men hva er din stil?

Bør du gå for kort og kult eller langt og lekkert? Hvis du er usikker på hva som kler deg best, får du hjelp til å velge her. Og vil du ikke klippe deg i det hele tatt, men sverger til hestehalehåret, gir vi deg gjerne grunnoppskriften på 10 oppsatte frisyrer med en litt mer spennende vri.

Disse stjerne-frisyrene vil prege 2010 (klikk på bildene så blir de større:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer