VASKEBJØRN: Mascaraen trenger ikke å renne så langt nedover kinnet for å bli irriterende, men nå skal du kunne unngå dette med en egen mascara for de nedre vippene.  Foto: Thinkstock
VASKEBJØRN: Mascaraen trenger ikke å renne så langt nedover kinnet for å bli irriterende, men nå skal du kunne unngå dette med en egen mascara for de nedre vippene. Foto: Thinkstock Vis mer

Mascara

Sliter du med vaskebjørnøyne?

Opplever du stadig mascarasøl under øynene, er kanskje en egen mascara for de nedre vippene noe for deg.

Du har kanskje opplevd å se din egen refleksjon i et speil eller vindu, bare for å oppdage at du har vaskebjørnøyne. Eller kanskje du rett og slett ikke klarer å ta mascara på de nedre vippene uten å søle.

Nå kommer det et produkt som lover at dette ikke lenger skal skje.

Clinique Bottom Lash Mascara Foto: Produsenten
Clinique Bottom Lash Mascara Foto: Produsenten Vis mer

Spesiallaget til formålet

Den nyeste mascaraen fra Clinique, Bottom Lash Mascara, er laget spesielt for å sitte hele dagen uten å smitte av på huden.

Den er vannfast i kaldt vann, og skal holde seg i opptil 24 timer uten å drysse, skli eller klines utover.

Den spesielle formelen skal danne en film rundt vippene så snart mascaraen har tørket, og gjøre at vippene holder seg perfekt sminket selv når de utsettes for kaldt vann, svette og luftfuktighet.I tillegg er kosten formet for å komme til og dekke de korte, fine vippene under øyet. Den er liten og skal være enkel å bruke.

Mascaraen kan fjernes med varmt vann. Husk at du aldri skal gni øynene når du fjerner øyensminke. Hold en fuktet bomullsdott mot øynene i noen sekunder og dra forsiktig nedover, i samme retning som øyevippene. Rens så huden godt – to ganger.

Ikke i Norge – foreløpig

Clinique Bottom Lash Mascara finnes i fargene Black og Black/Brown, og ble lansert tidligere denne måneden – både i Europa og i USA. I Norge må vi dog vente en stund til.

– Denne mascaraen kommer til å bli lansert i Norge i februar 2012, sier Anne Sofie Nedregaard, fag- og kategoriansvarlig for makeup og duft hos Esthetique Norge.

Men sliter du med vaskebjørnøyne, kan du kanskje finne den på flyplassen neste gang du er ute og reiser eller bestille den på Internett.

Husk at mascara går ut på dato. Du bør bytte den ut etter tre måneder, så unngår du infeksjoner på øyet.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: