Sminke

Smink deg som Adele

Den britiske sangeren er blitt et stilikon.

KUL DAME: Adele betegnes som et musikalsk geni, og er også blitt et stilikon. Foto: Columbia Records/XL Recordings
KUL DAME: Adele betegnes som et musikalsk geni, og er også blitt et stilikon. Foto: Columbia Records/XL Recordings Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Britiske Adele har blitt skutt opp på stjernehimmelen med sine to kritikerroste album "19" og «21».

LES OGSÅ: Sjekk hvilken helsedrikk stjernene er ville etter!

Faktisk har hennes siste album, «21», ligget 11 uker på førsteplass på den britiske albumlisten. Dermed er hun den kvinnelige artisten som har ligget på topp flest uker i strekk i albumlistens historie. Hun danket ut Madonna, som tidligere hadde denne rekorden med ni uker på topp med sitt album «The Immaculate Collection» fra 1990.

Adele Laurie Blue Adkins, som er hennes fulle navn, har blitt en publikumsyndling, men har holdt en ganske lav profil. Hun gir sjelden intervjuer, henger med sine gamle venner fra oppveksten i Tottenham i Nord-London, og konsentrerer seg mest om musikken sin.

Likevel har hun blitt et stilikon mange jenter ser opp til. Hun har en nedtonet og elegant klesstil. Men det er særlig den fine sminken hennes som vekke oppsikt.

Adeles varemerke når hun opptrer er sotede øyne, tykk eyeliner og tykke, falske øyevipper. Hun kjører 60-talls looken med en moderne tvist.

Looken alle kopierer

Et premieeksempel på dette kan du se i videoen under, der hun synger «Someone like you» under Brit Awards i februar. Sangen er fantastisk i seg selv, men mange ønsket også å kopiere sminken hennes:

LES OGSÅ: Få styr på øyebrynene

Slik sminker du deg som Adele

Dersom du også liker denne looken, skal du ta en titt på videoen under. Her viser den superkjente sminkebloggeren Lauren Luke hvordan du legger sminken til Adele. Lauren Luke er ingen utdannet makeup-artist, men hennes sminkevideoer der hun etterligner kjendisenes sminke er ekstremt populære. Videoen der hun viser Adeles sminke er sett av over 150.000 personer.

LES OGSÅ: Øyeskyggene du vil elskeFølg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer