Makeup

Smink deg sommervakker

Gode tips til hvordan du kan legge fin og lett makeup som passer ekstra godt på svale sommerkvelder.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vakre vipper:Maybelline Great Lash Mascara er den mest solgte maskaraen i USA. Kanskje fordi den er så rimelig, og gir naturlige vipper som ikke klumper (kr 80)?
Vakre vipper:Maybelline Great Lash Mascara er den mest solgte maskaraen i USA. Kanskje fordi den er så rimelig, og gir naturlige vipper som ikke klumper (kr 80)? Vis mer
Søt skygge:«Kosmisk rosa» heter denne sarte nyansen fra Yves Rocher. Og siden den inneholder kamilleekstrakt, passer den godt til alle som har ditto øyeparti (kr 100).
Søt skygge:«Kosmisk rosa» heter denne sarte nyansen fra Yves Rocher. Og siden den inneholder kamilleekstrakt, passer den godt til alle som har ditto øyeparti (kr 100). Vis mer
Rødmende kinn:Gi ansiktet ny glød med et ekstra strøk rouge rett på kinneplene. Frisk rosa er flott til nordisk hud, så prøv Dior Diorblush i Precious Pink (kr 330), eller Maybelline Expert Wear Blush i Rosewood (kr 95).
Rødmende kinn:Gi ansiktet ny glød med et ekstra strøk rouge rett på kinneplene. Frisk rosa er flott til nordisk hud, så prøv Dior Diorblush i Precious Pink (kr 330), eller Maybelline Expert Wear Blush i Rosewood (kr 95). Vis mer

Foundation:


Legg en foundation som matcher hudtonen din eksakt.

Color Fever Gloss Funky Pink fra Lancôme gir masse rosa glans og skimmer til leppene (kr 195).
Color Fever Gloss Funky Pink fra Lancôme gir masse rosa glans og skimmer til leppene (kr 195). Vis mer
Nydelig lys rosa neglelakk fra Franché (kr 170).
Nydelig lys rosa neglelakk fra Franché (kr 170). Vis mer
Mer vårlig blir det ikke - blushing daisies kommer i to paletter av rosa (kr 245, Body Shop).
Mer vårlig blir det ikke - blushing daisies kommer i to paletter av rosa (kr 245, Body Shop). Vis mer

Pudder:


Vil du matte ned noen partier, kan du bruke et veldig fint, transparent pudder som ikke dekker for mye. Skimmerpudder er også veldig fint til den søte og naturlige looken. Men begrens det til kinn, panne og hakespiss.

Den nye duften Wrapped With Love fra Hillary Duff er like søt som den unge skuespillerinnen selv. Med vårlige noter av honningmelon, fiol, bringebær og musk (kr 330/50 ml EdP).
Den nye duften Wrapped With Love fra Hillary Duff er like søt som den unge skuespillerinnen selv. Med vårlige noter av honningmelon, fiol, bringebær og musk (kr 330/50 ml EdP). Vis mer
Sats på skimmer i vår! Denne øyeskyggepaletten fra Laura Mercier i rosa- og burgundertoner har lysreflekterende pigmenter som får øynene dine til å funkle (kr 380).
Sats på skimmer i vår! Denne øyeskyggepaletten fra Laura Mercier i rosa- og burgundertoner har lysreflekterende pigmenter som får øynene dine til å funkle (kr 380). Vis mer
Ingenting er så sommerlig og søtt som blomster-accessoirer i håret. Mørk blå, bred hårbøyle (kr 40, Ellos), rosa og hvite orkidéspenner (kr 80, Accessorize)
Ingenting er så sommerlig og søtt som blomster-accessoirer i håret. Mørk blå, bred hårbøyle (kr 40, Ellos), rosa og hvite orkidéspenner (kr 80, Accessorize) Vis mer

Kinn:

Kinnbeina kan markeres med en lett ferskenrosa rouge, hvis du ønsker litt roser i kinnene.

Foundation fra Lancôme, Magie Matte (kr 305).
Foundation fra Lancôme, Magie Matte (kr 305). Vis mer
Lys rosa lipgloss fra Maybelline Watershine Gloss (kr 80).
Lys rosa lipgloss fra Maybelline Watershine Gloss (kr 80). Vis mer
Dus, ferskenrosa rouge fra Mac, Powder Blush (kr 175).
Dus, ferskenrosa rouge fra Mac, Powder Blush (kr 175). Vis mer

Øyne:

Til denne looken trenger du ikke eyeliner eller kajal. Bruk lite øyeskygge. Legg en lyserosa basisskygge på hele lokket, opp til brynet. Vil du ha ekstra dybde i blikket, kan du legge en mørkere skygge i globallinjen. Dus overgangene godt.

Oh la la! Instant lepper i fuksia med leppestift fra Makeup Store (kr 160).
Oh la la! Instant lepper i fuksia med leppestift fra Makeup Store (kr 160). Vis mer
IsaDora Mega Wet Gloss gir speilblanke lepper og et inntrykk av at de blir fyldigere (kr 100).
IsaDora Mega Wet Gloss gir speilblanke lepper og et inntrykk av at de blir fyldigere (kr 100). Vis mer
En markert leppekontur er ikke spesielt hot lenger - nå skal leppene ha en glidende overgang til huden. Men hvem vil ha leppestift i linjene rundt munnen? Løsningen er en blank og glossy lipliner, som Sisleys nye Phyto-Lip Gloss (kr 200).
En markert leppekontur er ikke spesielt hot lenger - nå skal leppene ha en glidende overgang til huden. Men hvem vil ha leppestift i linjene rundt munnen? Løsningen er en blank og glossy lipliner, som Sisleys nye Phyto-Lip Gloss (kr 200). Vis mer

Lepper:

Leppene kan gjerne skinne litt. Sommerglossene kommer i mange lekre rosafarger, de mest trendy akkurat nå er blanke bærfarger.

Hvilke farger skal du velge:

Hovedregelen er at lys hud kler best farger med blå pigmenter, spesielt rosafarger. Har du mørkere hud kan du tåle flere og kraftigere farger, som plommerødt og burgunder.

LES OGSÅ:
 • Plettfri makeup
 • Fra søt til sexy
 • Perfekt makeup på fem minutter
 • Våg å satse sterkt - på rosa
 • Sexy makeup
 • Snarveien til stjerne-utseende
 • Få perfekte kysselepper


 • SE VIDEO TRINN FOR TRINN:
 • Helges videoguide: Lær å legge hverdagsmakeup
 • Helges videoguide: Lær å legge festmakeup

 • Makeupekspert Helge Borgens makeupguider:
 • Sexy eleganse
 • Sprudlende frisk
 • Naturlig søt
 • Glamorøst 80-tall • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer