Makeup

Sminke som ikke koster skjorta

Det beste med denne sminken er at den er like bra som den dyre.

RIMELIGE VALG: Gode råd er ikke nødvendigvis dyre. Velger du rimelig kosmetikk i jula får du mer penger igjen til kjoler, gaver og chamgagne!
RIMELIGE VALG: Gode råd er ikke nødvendigvis dyre. Velger du rimelig kosmetikk i jula får du mer penger igjen til kjoler, gaver og chamgagne! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Desember er ikke akkurat en billig måned.Se stor bildeserie med rimelig julemakeup lenger ned i saken.Julegaver, kjolekjøp og en lang rekke selskaper gjør sitt innhugg i lommeboken.Derfor kan det være fint å finne områder å spare litt penger på i festsesongen.Makeup hører festligheter til. Og selv om du helst vil fråtse i eksklusive produkter, kan det kanskje være greit å vente og se om de dukker opp under treet i steden?

Kjøp hjemmefra

Mange merkevarer kan du dessuten få billig fra din egen sofrakrok. Nettsider som strawberrynett.com og lookfantastic.com tilbyr makeup til redusert pris, mens for eksempel EyesLipsFace.com tilbyr superbillig sminke fra sin egen nettside.Les også:
 • Er du en skjønnhetsjunkie?
 • Trendkolleksjoner

  Kjedebutikkene tilbyr også rimelig og helt ok sminke. Øyenskygger og leppestifter som gjerne har hyppige trendskifter på farge, kan være en fin ting å kjøpe for eksempel på H&M eller Cubus. Billigkolleksjonene her skifter ofte, og kanskje finner du en øyenskygge som matcher nettopp den kjolen du har valgt til julefesten?Se våre rimelige sminketips her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer