Sminke

Sminketips i heten

Makeuptriksene som holder deg naturlig pen og skjuler sommersvett hud.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det å sminke sommersvett hud, er ikke alltid like enkelt. Varmen gjør at porene åpner seg, svette slipper ut og makeupen kan begynne å renne. Legg dekkende foundation og kraftig solpudder på hylla, og gå for en leken, lett og sommervennlig look!

Frisk sminkelook

Vannfast

Vannfast sminke er et must i sommer. Investér i en maskara som tåler en dukkert, og en eyeliner som overlever en heit natt på dansegulvet.

Slik får du vakre bryn
Unngå disse sminketabbene

Oljefritt

Du kommer lengst med produkter uten olje, da oljen ofte blir varm og dermed flytende. En god ting og ha i veska, er et mattende pudder, eller mattende makeupservietter, slik at du enkelt og greit kan bli kvitt blanke overflater.

Få sexy lepper

Solfaktor

Husk at sminke ikke beskytter huden din mot solstrålene, så bruk en foundation og concealer med solfaktor. Legg også en solkrem i ansiktet før du påfører makeupen, selv om den også inneholder SPF.

Solskimrende sminke
84 vakre festfrisyrer

Less is more

Fokuser på at "less is more" i sommervarmen. På dagtid kommer du langt med litt vannfast maskara og en lekker lipgloss. På kveldstid kan du leke deg mer med makeupen, men husk at det til og med i Norge kan bli varmt og klamt på dansegulvet, så sørg for oljefri foundation og vannfast maskara da også.

Husk at...

For å unngå at makeupen ødelegges i sommervarmen, kan den fint oppbevares i kjøleskapet!Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer