Kjendis

Snakker ut om bruddene

- Jeg blir så skuffet når de ikke bare kommer hjem og har lyst å rive av meg klærne, sier humordronning Anne-Kat Hærland.

SNAKKER UT I KK: Anne-Kat Hærland vil gjerne ha en mann. Men han må unngå hverdager. Foto: Charlotte Spetalen
SNAKKER UT I KK: Anne-Kat Hærland vil gjerne ha en mann. Men han må unngå hverdager. Foto: Charlotte Spetalen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Anne-Kat. Hærland (40) er Norges ubestridte humordronning, og har hatt stor suksess både som programleder, tv-personlighet og stand-up-komiker.

I disse dager holder hun på med forberedelsene til sin nye forestilling «Jakten på ærligheten», som har premiere på Latter i Oslo 24. august. Og til vinteren kommer hun med eget talkshow på TVNorge.

Liker ikke hverdagen

Tross suksessen i arbeidslivet, har ikke hverdagen og kjærligheten bestandig vært så enkel for 40-åringen, som har opplevd både skilsmisse og brudd de siste årene.

I et åpenhjertig intervju med KK, snakker komistjernen ut om bruddene og hvorfor de skjedde. Ifølge Anne-Kat. kom nemlig hverdagen «for fort» i hennes forhold. Og hun kan ikke fordra hverdager...

- Jeg har vært veldig glad i alle jeg har vært sammen med, men jeg blir så lei meg når de lar hverdagen komme inn. Da føler jeg meg ikke noe spesiell lenger, sier hun til KK.

JAKTER PÅ ÆRLIGHETEN: Humordronningen Anne-Kat Hærland (40) har premiere på sin nye forestilling Jakten på ærligheten på Latter i Oslo 24. august. Denne uken snakker hun ut om bruddene sine i KK. Foto: Charlotte Spetalen
JAKTER PÅ ÆRLIGHETEN: Humordronningen Anne-Kat Hærland (40) har premiere på sin nye forestilling Jakten på ærligheten på Latter i Oslo 24. august. Denne uken snakker hun ut om bruddene sine i KK. Foto: Charlotte Spetalen Vis mer

Vil at de skal «rive av henne klærne»

Humordronningen utdyper sitt syn på kjærlighet, og erfaringene fra forholdene, videre:

- Jeg blir så skuffet når de ikke bare kommer hjem og har lyst å rive av meg klærne. Særlig første gangen, da tenker jeg: Hva er dette? Ja, fint, nå er vi kommet inn i den fasen, og da er det som om noe bare dør inni meg. Derfra er det bare bang, nedoverbakke. Da begynner det å slukne.

- Jeg begynner å grine når jeg snakker om dette, for jeg blir så skuffet.

(Saken fortsetter under bildet.)


Åpen om livet sitt

Hærland har valgt å være veldig åpen den siste tiden. I et intervju med herremagasinet Mann tidligere i sommer svarte hun helt ærlig på spørsmål om alt fra sitt første one-night stand, til det merkeligste ryktet hun har hørt om seg selv.

– Jeg hører ikke så mye om meg selv. Ikke googler jeg meg selv, ikke er jeg på Twitter, og vennene mine er de samme som jeg alltid har hatt, sa komistjernen til bladet.

Hva slags dop har du prøvd?

– Nesten det meste, svarer hun.

- Dårlig på å fortsette

Overfor KK avslører 40-åringen også at hun aller helst vil kose seg med kjærligheten - og de små tingene i hverdagen.

- Jeg vil drikke champagne med mannen min en tirsdag kveld. Jeg er innmari flink på de små tingene som gjør dagen spesiell. Men det er jo håpløst, for hverdagen kommer for alle til slutt. Og da har jeg vært veldig dårlig på å prøve og fortsette, og det er jo trist.

Ifølge Anne-Kat. føler hun seg imidlertid ikke ensom når hun er alene og singel. I intervjuet med KK understreker hun at hun ofte oppsøker kun sitt eget selskap.

Hele dette intervjuet finner du i KK nummer 31

LES OGSÅ: Else Kåss Furuseth: - Derfor er jeg skuffet over puppene mine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer