Blake Lively

Snart får du Blake Livelys beste livsstilstips

23. juli lanseres hennes nye prosjekt.

SLÅENDE VAKKER GRÜNDER: Neste uke vil Blake Livelys nye livsstilsselskap være oppe og gå.  Foto: All Over Press
SLÅENDE VAKKER GRÜNDER: Neste uke vil Blake Livelys nye livsstilsselskap være oppe og gå. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blake Lively (26) har helt siden sin storhetstid i «Gossip Girl» vært en av moteverdenens store yndlinger. Hun er kjent for sin naturlige skjønnhet, sitt smellvakre hår og sin ufeilbarlige motesans.

På jobbfronten har det derimot vært ganske stille for skjønnheten, men det var før hun i november i fjor kunngjorde at hun jobbet med et stort prosjekt.

Utviklingen av selskapet har tatt to år.

Neste uke vil angivelig hennes nye livsstilsselskap og nettside «Preserve» være oppe og gå, og innholdet vil bestå av utvalgte håndlagde produkter innenfor kategorier som mat, skjønnhet og mote, skriver Vogue.com.

LES OGSÅ: Dette kan ikke Blake Lively leve uten

HÅNDLAGET OG KVALITETSSIKRET: Blake Lively skal selv plukke ut alle produktene til sin nye livsstilsside.  Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press
HÅNDLAGET OG KVALITETSSIKRET: Blake Lively skal selv plukke ut alle produktene til sin nye livsstilsside. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press Vis mer

Finnes ikke noe lignende

Lively selv har vært vag i sine uttalelser om selskapet. 

- Hovedelementet blir historiefortelling. Det skal handle om å leve et godt sammensatt liv, og hvordan du kan oppnå dette, sier Lively. 

Mange har sammenlignet ideen hennes med Gwyneth Paltrows livsstilsside Goop.com, men Lively er selv uenig i at det er likheter mellom de to.

- Det finnes ikke noe lignende der ute - «Preserve» er uten sjanger. Jeg har så mange lidenskaper i tillegg til skuespill, ting jeg er god til som jeg ikke får vist frem gjennom skuespilleryrket. Dette er ting jeg virkelig brenner for!

Dersom Lively deler flere av hemmelighetene bak sitt vakre ytre, er vi lutter øre! 

- Preserve vil fokusere på godt håndverk og produkter, og alle produktene vil være håndplukket av Blake selv. Disse vil være til salgs via nettstedet. Preserve handler om å fortelle gjennom video, og Blake vil selv være med i mange av disse videoene, sier en kilde nær prosjektet til Eonline. 

Da gjenstår det altså bare å se - vi teller ned!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer