Cameron Diaz har en søt og frisk makeup som er lekker til sommerens søte kjoler.
Cameron Diaz har en søt og frisk makeup som er lekker til sommerens søte kjoler. Vis mer

øyeskygge

Sommerens sminkepung

Alt du trenger for å se bra ut i varmen.

Publisert
Sommeren er ikke tiden for å male ansiktet med tunge farger. Burgunderfarget, tykk leppestift har det med å se litt rart ut på stranda. Og tungt sotet øyeskygge renner gjerne nedover kinnene i to triste striper. Mye pudder gjør at huden kveles i varmen, og at du bare kan glemme en naturlig, solgyllen farge.

Sats på det naturlige

Dette er altså tiden for å dyrke «less is more»-stilen. Et lett lag maskara, en frisk gloss og et produkt med solfaktor til ansiktet er ofte nok. Vil du pynte deg litt ekstra på kveldstid kan en yndig øyeskygge gjøre susen.

Lite makeup gjør at du bruker mindre tid om morgenen. Dermed blir det mer tid til å nyte sommeren.

Her er sommerens sminkeveske:


Vi har plukket produktene som får være med på ferie denne sommeren.


Slik blir du festfin

Enten du skal på hagefest, i bryllup eller på avslutningsfest med jobben er det gøy å ta seg litt ekstra godt ut. Og det trenger slett ikke være avansert. Her er frisyrene som gjør deg finest på sommerfesten. I sommer kan du velge mellom stayere som blomsterspenner og sommerfugler, eller mer trendy pynt som glitrende hårbånd.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer