Cameron Diaz har en søt og frisk makeup som er lekker til sommerens søte kjoler.
Cameron Diaz har en søt og frisk makeup som er lekker til sommerens søte kjoler. Vis mer

øyeskygge

Sommerens sminkepung

Alt du trenger for å se bra ut i varmen.

Sommeren er ikke tiden for å male ansiktet med tunge farger. Burgunderfarget, tykk leppestift har det med å se litt rart ut på stranda. Og tungt sotet øyeskygge renner gjerne nedover kinnene i to triste striper. Mye pudder gjør at huden kveles i varmen, og at du bare kan glemme en naturlig, solgyllen farge.

Sats på det naturlige

Dette er altså tiden for å dyrke «less is more»-stilen. Et lett lag maskara, en frisk gloss og et produkt med solfaktor til ansiktet er ofte nok. Vil du pynte deg litt ekstra på kveldstid kan en yndig øyeskygge gjøre susen.

Lite makeup gjør at du bruker mindre tid om morgenen. Dermed blir det mer tid til å nyte sommeren.

Her er sommerens sminkeveske:


Vi har plukket produktene som får være med på ferie denne sommeren.


Slik blir du festfin

Enten du skal på hagefest, i bryllup eller på avslutningsfest med jobben er det gøy å ta seg litt ekstra godt ut. Og det trenger slett ikke være avansert. Her er frisyrene som gjør deg finest på sommerfesten. I sommer kan du velge mellom stayere som blomsterspenner og sommerfugler, eller mer trendy pynt som glitrende hårbånd.

Juicy Tubes har blitt en klassiker på markedet, og manges favorittgloss. Hvert år kommer den i nye farger og i nye smaker. Denne sesongen er de også forbedret med essensielle oljer som gir både pleie og glans til leppene (kr 190, Lancôme).
På sommeren er det smart med en vannfast maskara, enten du skal bade, gå i fjellet eller sitte i parken i varmen. Ôscilliation Water Resistant er den første vannfaste vibrerende maskaraen på markeedet. Den skal forlenge vippene ved hjelp av den vibrerende teknologien og en mer kremet konsistens (kr 310, Lancôme).
Synes du solkrem i ansiktet kan bli litt vel seigt? bareMinerals er en helt naturlig solbeskyttelse i pulverform. Den inneholder mineraler som føles lett og naturlig på huden, og som gir god solbeskyttelse. Samtidig gir den litt farge (kr 499, bareMinerals).
Dropp de tunge, sterkt krydrede duftene som sommeren. Delight er en feminin blomsterduft med noter av roser, syklamen, peoner, sjasmin og sedertre (kr 279/50 ml, Oriflame).
Øyeskygge kan trygt droppes i varmen. Men hvis du vil ha en sotet stil som Cameron, er denne paletten med fem ulike skygger super. 5-Coleurs har en kullsort skygge i midten, omgitt av lekre rosa- og beigefarger (kr 435, Dior).
Eller hvorfor ikke velge en knallrosa tone? De yndige fargene er nydelige til både gyllen og blek hud. Skrinet 5 Iridecent Colors inneholder fire rosatoner og en sølvfarge (kr 450, Dior).
Hot Brights Lips & Cheek er et to-i-ett-produkt som kan brukes både til lepper og kinn. Den lette stainen gir en søt farge som gir sterkere intensitet jo flere lag du legger. Her får du også med en korallfarget lipgloss som gir ekstra glans og mykhet til leppene (kr 199, The Body Shop).

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: