Oralsex

Sørg for at kjæresten din leser dette

Du trenger ikke lenger hinte, tegne og forklare om oralsex. Her er den ultimate oppskriften på hvordan han skal gå fram for å glede deg.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi liker sengepartnere som har munnen på rett sted, men noen ganger kan det være litt vanskelig å få fram for partneren hva akkurat det innebærer.
 • Slik får du ham dit du vil
 • Slik blir du god i senga
 • 50 veier til orgasme
 • Skriv ut denne artikkelen og legg den under hodeputa til kjæresten din ...

  1. Vis at du liker det

  Skal du gi oralsex er det en forutsetning at du liker det selv. Ikke gjør det mot partneren bare fordi du vil at hun skal gjøre det samme med deg. Gi gjerne uttrykk for at du liker det, kom med godlyder slik du ellers gjør når dere har sex.

  2. Ta det med ro

  En gradvis gledesutvikling er deilig. Start med små tungebevegelser over hele kjønnet, og gjør dem sakte, men sikkert lengre og mer bestemte.

  3. Ha en skarp tunge

  En myk tunge kan også være fint, men vil du pirre litt ekstra gjør du tungen hard og spiss, og slikker henne både på klitoris og på kjønnsleppene.

  4. Ha fingrene med i spillet

  La en finger eller to jobbe på innsiden mens du lar tungen behandle klitoris. Garantert suksess!

  5. En varsom bakhånd

  Hvis du fører peke- eller langfinger inn i skjeden kan du bruke tommelen til å kjærtegne anus. Får du positiv respons på dette, kan du væte tommelen i saftene hennes og sakte føre den inn bak. Ikke bruk samme finger foran igjen uten å vaske den først.

  6. Godt håndverk

  Selv om du har hodet mellom bena hennes betyr ikke det at all aktivitet trenger å foregå akkurat der. Mens du bruker tungen på henne kan du la hendene stryke kroppen hennes, kjærtegne brystene og massere rumpa.

  7. Spre leppene

  Bruk hendene til å spre kjønnsleppene hennes fra hverandre, blås på og slikk det indre området. Massér gjerne det ytre området lett med fingrene samtidig.

  8. Gli inn

  Etter å ha latt tungen leke ytterst en stund kan du gjøre den hard og spiss og la den gli inn og ut av henne, så dypt du klarer.

  9. Lukk leppene

  Klem hennes ytre kjønnslepper lett sammen, slik at de indre kjønnsleppene ligner en lukket munn. Slikk den ene siden av «munnen», så den andre. Slipp taket, vent et lite øyeblikk og gjenta øvelsen.

  10. Sug og slikk

  Når hun er vel oppvarmet kan du ta hele klitoris i munnen og suge forsiktig på den, samtidig som du lar tungespissen leke mot toppen av klitoris. Ta deg god tid og vær oppmerksom på reaksjonen hennes.

  11. Frisk pust

  Sutt på en mintpastill av den sterke typen mens du lar tungen leke med henne. Oioioi!

  12. Ta en drink

  Ha en kopp varm te og et glass isvann stående på nattbordet. Veksle mellom hva du drikker av. La væsken forbli litt i munnen før du svelger, slik at tungen tar til seg temperaturen før du lar henne få gleden av den.

  13 Variér godsakene

  Bytt på å penetrere henne med tunge og penis. Det vil holde henne opphisset lenge, og er en fin avveksling fra det ordinære samleiet for dere begge.LES OGSÅ:
 • Lyst på lyst
 • Sexen som varer hele uken
 • Slik holder du forholdet hett
 • Sex til nye høyder
 • Orgasmens ABC
 • 21 små triks for het sex
 • Klønete i senga? Slik slipper du deg løs
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer