Hår

Spar tid med smart styling

Slik varer frisyren til festen og middagsselskapet dagen etter.

GOD PREPP: Nok produkter er viktig for at frisyren skal holde lenge. Hårstyling ved Maja Silfvenius/På Håret. Foto: Veronica von Clemm
GOD PREPP: Nok produkter er viktig for at frisyren skal holde lenge. Hårstyling ved Maja Silfvenius/På Håret. Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Julaften, Nyttårsaften og alle middager med familie og venner i mellomtiden. Kreativiteten på hårfronten henger ikke alltid med, og tiden strekker heller ikke til mellom matlaging, pynting av huset, unger og deg selv.

Men hvis du forbereder deg godt første dagen og prepper håret skikkelig, trenger du bare å gjøre små justeringer dagen etter – og kanskje dagen etter det igjen også!

LES OGSÅ: Slik får du større øyne og fyldige vipper

Spar tid med smart styling
Spar tid med smart styling
Spar tid med smart styling
Spar tid med smart styling
Spar tid med smart styling

Slik gjør du


1. Det starter allerede i dusjen. Vil du ha volum i håret, trenger du en sjampo og en balsam som gir volum. Føn håret helt tørt med skum og varme-beskyttelse som gir masse hold, gjerne en for krøller. Rootlift–produkt som løfter håret fra hodebunnen er også gunstig for varigheten på frisyren.

2. Del så håret inne i passeer. Sett opp det meste av håret, og start med håret i nakken.

3. Tvinn håret rundt en krølltang. En krølltang uten klype er veldig enkel å bruke, men pass på fingertuppene dine. Siden den er så varm, gir den krøll fort og du bruker kortere tid. Krøll bort fra ansiktet. La krøllene kjøle seg.

4. Når krøllene er blitt kalde, grer du fingrene gjennom håret slik at krøllene blir løst opp. Ikke vær redd for å ta i håret, du mister ikke spensten! Avslutt med hårspray for å «låse» frisyren.

LES OGSÅ: Dropp det varme vannet her

Spar tid med smart styling
Spar tid med smart styling

Dagen derpå

Krøllene har falt litt sammen, men fortvil ikke! Siden du har vært flink til å preppe håret godt, trekker de naturlige oljene fra hodebunnen ikke så godt inn i håret. Det eneste du trenger, er å massere litt tørrsjampo i hodebunnen. Denne frisyren passer perfekt til middagsselskap!

Slik gjør du
1. Lag en sideskill, og del håret i to. Det håret som er på den fyldige siden av skillen beholder du løst. Resten av håret fester du i en hestehale, gjerne litt på siden på den motsatte siden av skillen.

2. Tvinn det løse håret sammen til en knute, og fest med flere spenner. La noe av det fremste håret være løst på begge sider av ansiktet, slik at looken blir myk og glamorøs.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer