<strong>VELG SMART:</strong> En ryddig sminkepung med de riktige produktene gjør morgenstellet kjappere og enklere.
VELG SMART: En ryddig sminkepung med de riktige produktene gjør morgenstellet kjappere og enklere. Vis mer

Sminke

Spar tid på sminken

Med disse produktene blir du fin i en fei.

Publisert
Sist oppdatert
Det er ofte ikke så mye sminke som skal til før du føler deg litt bedre og litt mer klar til å møte hverdagen. Ofte har du kanskje ikke tid til å sminke deg så mye heller.

Dagene har en tendens til å bli travle, og da er det greit å ha noen triks som gjør at sminkeprosessen går raskere.

Velger du de riktige produktene, er veldig mye gjort.

<strong>RYDD:</strong> Sørg for å fjerne produkter du ikke bruker daglig fra sminkepungen. Rydd den jevnlig! Foto: Per Ervland
RYDD: Sørg for å fjerne produkter du ikke bruker daglig fra sminkepungen. Rydd den jevnlig! Foto: Per Ervland Vis mer

Rediger sminkepungen

Du har sannsynligvis mer sminke enn du bruker daglig. Om du har all sminken på samme sted, må du rote gjennom alt for å finne det du faktisk trenger, og slik taper du dyrebare minutter hver eneste dag.

Gå gjennom sminkepungen din jevnlig, og rydd bort alt du ikke bruker.

Et tips kan være å tømme ut hele sminkepungen i en kurv, sminke deg akkurat slik du pleier til hverdags og putte bare de produktene du faktisk bruker tilbake i sminkepungen. Da slipper du å rote gjennom ti ulike leppeprodukter, fem eyelinere og tre concealere når alt du vil ha er den forbaskade maskaraen.

(Saken fortsetter under bildet.)


KREMROUGE: Bruk den i kinnene …  Foto: Astrid Waller
KREMROUGE: Bruk den i kinnene …  Foto: Astrid Waller Vis mer
... på leppene ...  Foto: Astrid Walle
... på leppene ... Foto: Astrid Walle Vis mer
... og på øynene.  Foto: Astrid Walle
... og på øynene. Foto: Astrid Walle Vis mer

Velg multiprodukter

Mange sminkeprodukter kan brukes til mer enn du tror, så velg smarte multibruksprodukter for å gjøre morgenstellet enda kjappere. Ikke la produktets navn begrense bruken.

Leppestift: Kan brukes som kremrouge for en frisk farge i kinnene. Å bruke samme farge på leppene og i kinnene gir dessuten looken en flott helhet.

Rouge: Velger du en kremrouge, kan du fint bruke den både i kinnene, på leppene og til og med på øynene. Snakk om genialt multiprodukt!

(Saken fortsetter under bildene)
LES OGSÅ: Kremrouge redder alle sminkekriser

Solpudder: Perfekt som øyeskygge. Gir øynene mer dybde og tydeligere konturer.

Enkel påføring

Noen produkter er ikke nødvendigvis multibruksprodukter, men måten de er laget på gjør dem kjappe og enkle i bruk. Velger du for eksempel øyesminke og øyebrynsprodukter hvor du slipper å bruke sminkekoster, sparer du dyrebar tid.

Kremskygge: Kremskygger er geniale og vakre. Det ekstra fine er at disse produktene er både primer og skygge i ett. I tillegg kan du påføre de fleste bare med fingrene, så slipper du ekstra styr med sminkekoster.

Bryngelé: Heller enn et brynpudder og en egen voks eller gelé, kan du gå for en farget bryngelé med maskaralignende påføringskost. Da er det bare å gre brynene på plass, og vips har de både farge og hold.

LES OGSÅ: Åtte måter å bruke den på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer