Trening

Spar tid på trening

Snart blir det vanlig å trene mens du jobber.

Spar tid på trening
Publisert
Sist oppdatert
Hva gir best effekt? Å løpe, jogge eller å gå? Og hjelper yoga mot rynker? Det får du vite mer om i siste KK Kropp, som står rykende ferskt i bladhyllene nå.Siv Eide (35) er ny reportasjeleder i KK kropp, og mener bladet har mye å by på for travle norske kvinner.- Vi har blant annet en reportasje om framtidsrettet trening. Vi vet at mange av våre lesere er midt i tidsklemma, og da er det viktig at det finnes treningstilbud som er tidsbesparende. I USA og England har de tatt tak i dette for lenge siden. Der blir det stadig vanligere å legge treningen inn i arbeidstiden. Blant annet har man gå-møter, enten på tredemølle eller ute i naturen. Seminarer blir lagt til spa-steder. Eide vil vise at trening kan være både morsomt og effektivt.- Vi vil opplyse om det nyeste på treningsfronten, samtidig som vi også har et kritisk blikk på trendene. Det er jo mye rart som kommer, særlig fra USA. Trening på stiletthæler er ett eksempel. Jeg tviler på at det er å anbefale.- Hva kunne du selv tenke deg å prøve av det dere skriver om i siste KK Kropp?- Yoga mot rynker. Jeg gjør yoga for kroppen fra før, og vet det fungerer. For meg høres det logisk ut å trene ansiktet så vel som kroppen, sier Siv Eide til kk.no.Du kan lese mer om framtidens trening og yoga mot rynker i KK kropp 2, i salg nå.LES OGSÅ:
 • Bikinifin på 6 uker
 • Ukeplan for et sunnere liv
 • Ta testen: Hvor sunt lever du?
 • Ta testen: Trenger du å trene?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer