Hud & Hår

Spør Helge

KKs makeup-ekspert svarer deg på det du lurer på om hår, makeup og hudpleie.

(Foto: Astri Waller)
(Foto: Astri Waller) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




Spør Helge Borgen om det du måtte lure på om makeup, hår og styling. «Det er et stort ansvar å skulle gjøre en kvinne enda vakrere,» sier Helge. Send ham en e-post hvor du legger ved et bilde av deg selv, så gir han deg råd om hva du bør gjøre for å få mest mulig ut av utseendet ditt.

Helge har en celeber kundeliste, faktisk så celeber at den er hemmelig. I 22 år har han forskjønnet norske og internasjonale kjendiser - men det betyr ikke at han er noen trendslave.

«Altfor mange lar moten være avgjørende når de skal sminke et ansikt,» sier Helge. Han tar i stedet utgangspunkt i ansiktstrekk og personlighet, for å skape et utseende som passer perfekt til deg.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han vant norgesmesterskapet i makeup i 2002.

Les tidligere spørsmål og svar, eller send inn dine egne spørsmål på Helges side.


Les mer:
 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett

 • Gå direkte til Bli ny på nett



  (Foto: Astri Waller)
  (Foto: Astri Waller) Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer