Kk Skimila

Starten på KK SKImila er flyttet!

Det nye startstedet er på Sporten på Frognerseteren.

NYTT STARTSTED FOR KK SKIMILA: Ja, vi starter på Sporten på Frognerseteren i stedet, for her er det flotte løyper! Foto: (c) Michael Reusse/Westend61/Corbis/All Over Press
NYTT STARTSTED FOR KK SKIMILA: Ja, vi starter på Sporten på Frognerseteren i stedet, for her er det flotte løyper! Foto: (c) Michael Reusse/Westend61/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO  (EGENANNONSE):  Velkommen til KK SKImila fredag 13.mars! På grunn av snømangel og vår i luften, har vi besluttet å flytte starten til Sporten på Frognerseteren.

Her er det masse snø og flotte løyper.

Løypetraseen vil ha noen endringer, men løypekart vil bli sendt ut onsdag 11. mars. Rennstart kl 18.00 fra Sporten på Frognerseteren fredag 13. mars!

Det vil være fortsatt være aktiviteter med KK og våre samarbeidspartnere fra scenen fra kl. 15.00.

Hvordan reise kollektivt til Frognerseteren?

Det er begrenset med parkeringsmuligheter, så vi oppfordrer dere til å kjøre kollektivt! Benytt T-banens linje 1 til endestasjonen Frognerseteren.

Du må regne med noe lengre reisetid enn til Sognsvann.

Se her for rutetider.

LES OGSÅ: Kom i form til SKImila

Hvordan får jeg startnummeret?

Ta med dokumentasjon på påmelding som du har fått tilsendt på mail.

Startnummer må hentes på Sport1 i Storgata 22, 0184 Oslo torsdag 12. mars mellom kl. 16 og kl. 20, eller fredag 13. mars mellom 12 og kl.15.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer